-
1 Ataşament(e)
De unde iau o stampila?
Am nevoie de o stampila mica prin care sa pot imprima date de contact pe niste produse din lemn ce le produc.
Am vazut pe youtube ceva cu acetona dar eu ma gandeam ca ar fi mai simplu o stampila.
Comunitatea ce parere are?
Si voi de unde va luati stampilele? Avem colegi care produc asa ceva?
-
Nu stiu ce intelegi exact prin stampila, dar daca te referi la cea clasica de parafat documente gasesti in orice oras decent si sunt destul de ieftine, cateva zeci de lei (functie de model, nu pot da pret exact).
Nu ma pricep, dar nu cred ca e solutia ideala pentru lemn. Nu stiu in ce masura lemnul poate absorbi tusul, daca raman detaliile, daca dureaza in timp... sfatul meu e sa testezi intai. Pentru testare gasesti la orice amic avocat/notar/medic/posesor de firma/pfa, asociatiile de locatari, magazine, etc.
-
Cel mai simplu e imprimarea la cald, mergi la cineva care are un CNC si sa-ti faca o matrita metalica cu datele tale de contact, matrita se pune in cap la un ciocan de lipit cu reglare de temperatura, apoi ti pe lemn cat timp vrei, in functie de cat de bine vrei sa se imprime.
Ceva de genu:
https://www.youtube.com/watch?v=Qdbk2Jxq7iE
-
Mersi de idee. Am si contactat un prieten cu cnc si am facut planurile. Nu mi-a venit ideea asta. Multumesc inca odata.