Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 43

Subiect: A inceput revolta fata de Adblock?

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    OFF - Ca sa nu mai deschid alt topic ... are cineva [de dat] un script php [testat si folosit personal] prin care poti vedea cat la suta din vizitatorii ajunsi zilnic pe un site folosesc adblock. Multumesc!
    Cu Google analytics, ai info aici: Knowledge base | BuySellAds
    D R G

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    OFF - Ca sa nu mai deschid alt topic ... are cineva [de dat] un script php [testat si folosit personal] prin care poti vedea cat la suta din vizitatorii ajunsi zilnic pe un site folosesc adblock. Multumesc!
    L-am folosit eu pe ăsta: http://www.wordpress.org/plugins/goo...block-tracker/

padtv este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th September 2015
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Adblock ofera posibilitatea sa filtreze unele domeni si le baga in whitelist, iti inscrii siteul ei il verifica si daca nai reclame ce sa incurce sau reclame deranjante ei iti aproba domeniul si pe acesl domeniu vor aparea reclamele publicitare. Sper ca aceasta sa nu fie doar o barfa pentru ca am inscris si eu site meu la ei.daca stiti careva metode mai simple va rog sa le postati

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de padtv Vezi Post
    Adblock ofera posibilitatea sa filtreze unele domeni si le baga in whitelist, iti inscrii siteul ei il verifica si daca nai reclame ce sa incurce sau reclame deranjante ei iti aproba domeniul si pe acesl domeniu vor aparea reclamele publicitare. Sper ca aceasta sa nu fie doar o barfa pentru ca am inscris si eu site meu la ei.daca stiti careva metode mai simple va rog sa le postati
    Why is this feature enabled by default?

Unfortunately, this is the only way to accomplish the goals described above. But if the majority of Adblock Plus users have this function activated, advertisers will have the incentive to produce better ads.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th September 2015
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

un script sau o metoda de a afisa reclamele fortat sa treaca de adblock nu stiti?

AGSQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    2nd November 2015
    Posturi
    30
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Pami Vezi Post
    Bild.de, unul din cele mai importante tabloide germane, a inceput blocarea utilizatorilor care folosesc Adblock. Pentru a putea vedea continutul, esti rugat sa dezactivezi Adblock, sau sa platesti o taxa de 2.99 euro pe luna!
    Interesant de vazut, cati le vor urma exemplul si care vor fi urmarile acestei masuri!
    Mare branza ... faci filtre pe adblock pentru div-urile anti-adblock.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th September 2015
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu vreau ca reclamele din site meu sa apara la toata lumea char daca au adblock, am trimis cerere la adblock inca nus 10 zile dupa 10 zile sa da raspuns oi vedea ce au decis si revin cu informati

alaciandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2015
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca piata online ca si cea offline aproape ca e saturata si ca este foarte greu cand cineva mare in piata incepe sa modifice ceva , tu "ala mic" sa te tii dupa el. Utilizatorul oricum are de unde alege sa-si obtina ceea ce vrea , exact ca si in offline (daca vrei sa-ti cumperi ceva iar un magazin de unde cumparai tot timpul si-a schimbat politica si trebuie sa platesti mai mult sau a facut o modificare care te face sa nu mai cumperi din acelasi loc, cu siguranta vei gasi acelasi produs ori ceva similar altundeva unde dorintele tale sunt indeplinite) .

Nu pot sa includ toate domeniile , toate ramurile, dar AdBlock este un pilon important cel putin pana se va gasi un "remediu" .

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Cu tristete va anunt (am si eu Adsense) ca AdBlock e doar inceputul unui trend, care va forta piata de publicitate sa se schimbe.

Si nu e vorba doar de AdBlock. Apple a dat liber blocarii de reclame pe platforma lor. Iar trendul e unul crescator, si nu invers.
    Mai nou si Samsung: Smartnews - Samsung permite ad-blocking-ul pe noul browser web mobil

StarTrek este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Pami Vezi Post
    Bild.de, unul din cele mai importante tabloide germane, a inceput blocarea utilizatorilor care folosesc Adblock. Pentru a putea vedea continutul, esti rugat sa dezactivezi Adblock, sau sa platesti o taxa de 2.99 euro pe luna!
    Interesant de vazut, cati le vor urma exemplul si care vor fi urmarile acestei masuri!
    Sunt tot mai multe site-uri care nu te lasa sa le vizitezi daca ai activ Adblock. Si in Ro.
    Ceea ce nu inteleg eu este ca, daca Google Adsense nu permite sa blochez vizitatorii cu adblock, de ce totusi sunt site-uri care folosesc Adsense si totusi blocheaza utilizatorii cu Adblock ? De exemplu http://www.petitchef.ro .
    A lupta impotriva adblock e usor: blochez utilizatorii sa vada paginile. Dar cum ramane cu politica Google care este de partea celor ce nu vor reclame ? sau nu: http://www.geek.com/apps/google-star...o-ads-1633305/

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutii pentru adblock?
    De MarianC în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 8th September 2015, 16:42
  2. Utilizarea AdBlock - Afectarea veniturilor
    De Raknar în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2015, 21:59
  3. Adblock Plus invinge editorii germani in instanta
    De Pami în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd April 2015, 16:32
  4. A inceput sezonul .. si agentiile de turism au inceput spamul
    De roadrunner în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 25th April 2007, 22:31
  5. Adblock
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th August 2006, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.