Rezultate 1 la 10 din 43

Subiect: A inceput revolta fata de Adblock?

Afișare hibrid

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

dupa ce am citit mai sus inteleg urmatoarele:

1.CONTENT CALITATE
    2.CONTENT CU ACCES FREE SAU CU ABONAMENT FREE 50-75%
    3.content de calitate cu acces cu abonament sau plata per serviciu 10-25%
    4.alte forme de publicitate, dar minim cantitativ per pagina de browsing, exclus definitiv pop-up

se asigura si trafic si intretinerea calitatii site ului

cred ca ar trebui pus sticky topicul acesta
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    dupa ce am citit mai sus inteleg urmatoarele:

1.CONTENT CALITATE
    2.CONTENT CU ACCES FREE SAU CU ABONAMENT FREE 50-75%
    3.content de calitate cu acces cu abonament sau plata per serviciu 10-25%
    4.alte forme de publicitate, dar minim cantitativ per pagina de browsing, exclus definitiv pop-up

se asigura si trafic si intretinerea calitatii site ului

cred ca ar trebui pus sticky topicul acesta
    Sunt multe modele... multe variante posibile. Eu am enuntat doar cateva.

Fiecare publisher isi va alege propriul model si combinatie de metode de monetizare, functie de posibilitatile fiecaruia. Dar da, o combinatie care ar folosi mai multe variante este mult mai inteligenta si in final mai eficienta decat ads.

Eu spre exemplu, pe unul din proiecte (in teste momentan, dar arata binisor) folosesc continut free, fara ads. De ce sa ofer ads si sa-i trimit in alta parte, prin click pe ad? Vreau sa vina la mine cat mai des, sa devina fani, si sa citeasca free. Le ofer articole unice de buna calitate (zic eu), si ocazia sa se inscrie la newsletter. Cam 1 din 5 sau 10 vizitatori noi se inscriu la newsletter, functie si de sursa traficului (difera intre organic, adwords, diversi factori). Mailchimp + automation + 3/6 luni funnel. Dupa maxim 6 luni ii rogi sa se reinscrie in lista, ca sa-ti cureti lista de utilizatori inerti.

Asa, si in newsletter le vand carti, cursuri, si in curand servicii de coaching, consultanta, functie de caz. Intr-un funnel de 3 luni ai cel putin 20 de ocazii sa vinzi ceva, fara sa stresezi utilizatorul sa cumpere. E mult mai eficient decat 1 click pe 1 ad la 20 de vizitatori. De fapt, se risipeste trafic si monetizare.

Si mai ales comunic cu ei, ii conving ca dincolo de fir e o persoana reala care chiar e interesat sa-i ajute. Iti vor da like la FB, follow pe twitter... orice noi postari vor crea nou trafic si noi variante de monetizare pe termen mediu. Vei putea sa anunti orice produs nou fanilor, atat in SM cat si prin campanie pe mail.

Si ca o nota, astazi e cel mai bine sa scrii articole elaborate, peste 1000 de cuvinte - astea sunt shared cel mai mult. Iar articolele de prima calitate, elaborate, checklist, controversiale au toate sansele sa devina virale.

Singura problema este ca modelele acestea sunt mai sofisticate. Pusul de ads e simplu. Email marketing e mult mai complex, ca si variante gen abonamente samd. Dar sunt mai eficiente financiar. Dar daca ne uitam la evolutia Internetului de la inceput pana acum, totul merge de la simplu la complex, din ce in ce mai complex. Iar asta e o lege universala, ca si evolutia formelor de viata - in lumea noastra complexitatea creste mereu.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutii pentru adblock?
    De MarianC în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 8th September 2015, 16:42
  2. Utilizarea AdBlock - Afectarea veniturilor
    De Raknar în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2015, 21:59
  3. Adblock Plus invinge editorii germani in instanta
    De Pami în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd April 2015, 16:32
  4. A inceput sezonul .. si agentiile de turism au inceput spamul
    De roadrunner în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 25th April 2007, 22:31
  5. Adblock
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th August 2006, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.