Rezultate 1 la 10 din 43

Subiect: A inceput revolta fata de Adblock?

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de DRG Vezi Post

[Pe viitor daca poti sa-ti rezumi ideile ar fi benefic pentru toti, pentru ca imi e teama ca putini au rabdare sa citeasca romane]
    Ai avut mare dreptate in ce ai zis pana la propozitia asta, dar de unde ceri tu rezumarea ideilor, asa la final, sa lasi gust amar la niste idei bune ?

In primul rand, fiecare citeste ce vrea de pe un forum si cat il tine rabdarea, daca unu scrie romane si altu scrie succint, doar tu alegi ce citesti si, surpriza, nu toti gandesc ca tine, putini cati or fi astia, cine are rabdare sa citeasca romane de ce ar trebui privati de romane doar ca vrei tu rezumat?

In al doilea rand, tu ai scris 2 idei in 2 paragrafe, emm a scris 7 idei in vreo 8 paragrafe. Tind sa cred ca daca aveai mai multe idei tot acelasi numar de paragrafe ai fi scris si tu.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ai avut mare dreptate in ce ai zis pana la propozitia asta, dar de unde ceri tu rezumarea ideilor, asa la final, sa lasi gust amar la niste idei bune ?

In primul rand, fiecare citeste ce vrea de pe un forum si cat il tine rabdarea, daca unu scrie romane si altu scrie succint, doar tu alegi ce citesti si, surpriza, nu toti gandesc ca tine, putini cati or fi astia, cine are rabdare sa citeasca romane de ce ar trebui privati de romane doar ca vrei tu rezumat?

In al doilea rand, tu ai scris 2 idei in 2 paragrafe, emm a scris 7 idei in vreo 8 paragrafe. Tind sa cred ca daca aveai mai multe idei tot acelasi numar de paragrafe ai fi scris si tu.
    Deviezi de la subiect, vorbim vorbe sau despre adblock ...
    Eu doar l-am rugat ca atunci cand scrie pe un subiect sa ramana pe ala, pentru ca parerile lui trebuiesc filtrate din prea multe randuri. MULT nu inseamna mai bun! Cum si la acest subiect discutam despre faptul ca mai multi vizitatori pe site cu adblock nu inseamna mai bine.

Daca te-a deranjat imi cer scuze tie si lui emm.
    D R G

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutii pentru adblock?
    De MarianC în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 8th September 2015, 16:42
  2. Utilizarea AdBlock - Afectarea veniturilor
    De Raknar în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2015, 21:59
  3. Adblock Plus invinge editorii germani in instanta
    De Pami în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd April 2015, 16:32
  4. A inceput sezonul .. si agentiile de turism au inceput spamul
    De roadrunner în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 25th April 2007, 22:31
  5. Adblock
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th August 2006, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.