Salutare,
De ceva vreme ma tot intreb care ar fi problema 'produselor' inserate de mine pentru a fi listate pe Themeforest si asta pentru simplu motiv ca de fiecare data am primit reject pe motivul: nu se stie. Nu tu un feedback, nu un suport adecvat sau o documentatie concreta care sa spuna: trimite-ne fisierele cu tare, pixel la pixel, codul intr-un anumit fel conceput etc.
Precizez din start ca nu se pune problema de standardele HTML5&CSS3 sau design-uri "clonate" si aici vorbesc pentru 2 template-uri (destul de bune, zic eu - cu mult peste unele listate acolo, ca sa fim realisti si nu e doar viziunea mea), pe care am incercat sa le listez la ei, primind ulterior reject fara vreo explicatie concreta (totul automatizat).
De asemenea am mai incercat si cu doua PSD-uri, la fel, foarte fancy, moderne si useful. Ca si calitate, clar, superioara fata de multe altele deja acceptate de catre ei.
Intrebarea mea este:
Exista anumiti tips&tricks pentru a avea acceptata si listata o anume tema Wordpress (100% unica, sa nu ne gandim din start ca ar fi un design prost facut sau urat), un anumit design PSD sau alte template-uri pentru diferite CMS-uri? E o chestie ca daca locuiam in Pakistan sau India, sau te mai miri pe unde, aveam accepted rate mai bun? (E plin de ei si multe dintre ele niste porcarii ca design)
Stiu ca erau la un moment dat pe forum cativa colegi care aveau un portofolio la ei, poate ma (ne) ajuta ei.
Pareri? Idei?
Mersi, dau o bere.