Grup / Retea Privata > 1000 site-uri
De cateva zile discut cu 2 persoane despre crearea unui grup de "lucru" din care sa faca parte proprietarii unui numar foarte mare de site-uri (>50).
Ideea este urmatoarea:
Fiecare membru din grup are in portofoliu minim 50 site-uri (domenii implicit) si le publica intr-o aplicatie, unde se pot filtra in functie de diverse date (nisa, ip , PR, external links, etc si pret). Tot in aplicatie se trec si alte site-uri de unde membrii grupului au cumparat si se pot cumpara links. In aplicatie ai diverse unelte de management a site-urilor si link-urilor, unelte private sau publice pentru membrii.
Avantaje:
Daca vreau sa cumpar 100 links (root domains diferite/ ip diferit) filtrez in retea si comand/platesc cele 100 de links. Identic pentru 50, 100, etc. In acest fel am rezolvat problema cu link-urile, "prosteala", evaluarea, disparitia link-urilor, etc.
Oricare dintre membrii grupului poate cumpara pentru el sau pentru clienti link-uri sau poate cere link-exchange.
Oricare dintre membrii poate adauga in portofoliu si implicit in aplicatie (baza de date) domeniile unor cunoscuti, fara ca acestia sa aiba acces la grup.
Preturile se negocieaza de membrii grupului in functie de pretentiile fiecaruia.
Info:
Nu se poate face grup cu posesori de 1 domeniu, sau 3-5, pentru ca atunci exista un risc major de penalizare. Grupul are succes doar daca este limitat si functioneaza pe baza de invitatie.
Eu de ex am aprox 100 domenii live acum, daca ne strangem 10 la fel, se fac 1.000 root domains
Poti face multe cu 100 root domains, dar cu 1000 root pe ro
?
Imi surade ideea, asa ca astept si parerile voastre (daca aveti peste 5 domenii macar).
Daca exista membrii pe forum cu peste 50 de domenii, sa-mi dea PM. Putem incerca o astfel de idee/grup, ulterior oferind acces (daca se considera util) si pentru membrii cu portofoliu de 20-50 domenii (cu invitatie = recomandare), sau dupa caz, le adauga 1 membru din grup si tot el se ocupa si de publicare si plati.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.