Buna ziua,
Am un site pe care as dori sa il promovez si as dori sa incerc marea cu degetul. M-am gandit sa apelez la diverse servicii de pe fiverr.com .. Credeti ca se merita?
Versiune printabilă
Buna ziua,
Am un site pe care as dori sa il promovez si as dori sa incerc marea cu degetul. M-am gandit sa apelez la diverse servicii de pe fiverr.com .. Credeti ca se merita?
Nu !
Multumesc robyroy pentru raspuns, dar mi-ar fi placut si o argumentatie. Daca vroiam raspunsuri simple faceam un Poll.
@Dudu, daca foloseai cu incredere functia de search ai fi vazut ca exista discutii nenumarate pe aceasta tema.
La ce te astepti la un serviciu de $5? Ca o sa zbori in SERP? Iarta-ma ca te dezamagesc, dar platind doi bambilici vei obtine un serviciu de doi bambilici:)
Am folosit o data doar de curiozitate si iti spun din experienta ca valoreaza exact 5$ sau chiar mai putin...
Gasesti si servicii care valoreaza ceva mai mult de 5$. Am cumparat niste reclame video de pe fiverr cu 5 - 10$ de nici nu zici ca sunt facute de amatori. Probabil de-as fi apelat la o firma care se ocupa cu asta mi-ar fi luat cel putin 100$ pe bucata.
Am folosit o singura data un site asemanator pentru a achizitiona niste linkuiri. Am scormonit mult pana sa gasesc ceva ok. (Intamplator sau nu) Au fost bune pentru ceea ce am vrut.
Pai cine poate sti daca se merita?
Pe fiverr poti gasi un nene care imparte fluturasi in NY cu adresa site-ului tau sau unul care se roaga la elefanti pentru tine sa-ti urce site-ul in cautari.
Te plangi ca nu argumenteaza lumea raspunsul, dar tu de ce nu spui ce servicii anume vrei sa cumperi?
Pai am specificat ca am un site si vreau sa il promovez.. Ma gandeam la :cumarare de trafic, analiza seo si alte servicii care ar putea sa imi creasca traficul siteului .
Pai ce servicii ai vrea tu sa cumperi ca sa-ti creasca traficul site-ului?
(cumparatul de trafic evident ca iti creste traficul, dar nu stiu la ce te ajuta sa ai maine 1000 de vizitatori pe care nu-i intereseaza ce scrie la tine pe site)
+
(o analiza seo nu iti creste traficul site-ului)
Cum spuneam, daca il pui pe unu' sa imparta fluturasi in NY cu numele site-ului tau, iti va creste traficul... cu 3 persoane in ziua respectiva. Deci trebuie sa detaliezi putin ce vrei.
Pai : cumperi trafic, normal ca o sa-ti creasca traficul
Analiza seo de 5 $ ? :)
Da ceva exemple de servicii care te-ar putea interesa, uneori si realizarea unui banner atractiv, pozitionat pe un site poate aduce beneficii.
Dar asa ne spui doar vag ca ai vrea sa cumperi niste servicii care costa 5$ si sa ai aceleasi beneficii cu un site care investeste sute sau poate mii de dolari, imi pare rau dar nu prea se poate.
Siteul este unu cu vanzare, deci vreau sa vand. Pentru a creste vanzarile in primul rand trebuie sa am trafic targetat. Eu caut servicii care ar putea sa imi aduca trafic targetat sau sa ma ajute sa imbunatatesc siteul, care sa imi faca pagina vizibila. Lucruri de genul asta.
Marturisesc ca nu am experienta in promovarea de siteuri. Sincer sa fiu nici nu prea stiu de unde sa incep.
Am citit despre internet marketing si am idei despre ce insemna marketingul pe internet, dar nu stiu nimic legate de performanta fiecarul canal in parte si nu sunt instare sa fac o strategie de marketing in acest moment.
De aceea ma gandeam sa atat mai multe canale de marketing si sa vad care sunt performantele. Asta insemna sa "incerc marea cu degetul" deoarece nu am experienta necesara si trebuie sa vad ce merge si ce nu in cazul meu.
Parerea mea e ca tu nu stii in ce vrei de fapt sa investesti, ori asta inseamna esec din start. Ti-o spune Stan-patitul. Pune pe hartie lucrurile de care ai nevoie, calculeaza toate cheltuielile si vezi daca nu e cumva mai rentabil sa inveti tu sa faci serviciile de care ai nevoie. Decat sa investesti 50-100 de dolari in servicii de calitate indoielnica, mai degraba investesti in niste cursuri (asta in cazul in care nu te multumesc cursurile gratuite de pe net) de pe urma carora sa si inveti si sa poti oferi in timp si servicii pe baza cunostiintelor acumulate.
Multumesc pentru raspunsuri.
Matei nu vreau sa invat eu pt ca eu dezvolt softul si o sa fac si suport in prima faza. Nu vreau sa fiu cel care le face chiar pe toate. Cat despre faptul ca nu stiu ce vreau, este adevarat pe jumatate.