Si inca ceva de pe facebook, sa va iasa din grija si cu albumele private.
Cei care nu's preteni cu mine pe Facebook, nu-mi pot vedea pozele.
Cu toate astea...
https://www.facebook.com/photo.php?f...8&l=d9f00c1e5a
unde e privacy?
Versiune printabilă
Si inca ceva de pe facebook, sa va iasa din grija si cu albumele private.
Cei care nu's preteni cu mine pe Facebook, nu-mi pot vedea pozele.
Cu toate astea...
https://www.facebook.com/photo.php?f...8&l=d9f00c1e5a
unde e privacy?
Dan @
Nu are relevanta un caz din Irlanda...noi avem alta legislatie, poate ca acel caz din Irlanda este o facatura a unui tabloid romanesc...Daca poza nu era prelucrata nu era nicio problema, iar cat priveste astfel de glume sunt ,, ok “ in cazul persoanelor publice, situatile care ajung in instanta sunt tratate diferite daca vorbim de o persoana publica sau nu.
Are relevanta raportat la reactia publicului, la ce cere si cum se comporta.
Stirile care fac valuri sunt dorite de tabloide. Ca sa faca valuri, stirea trebuie sa fie agresiva, scandaloasa, "de rau".
Trebuie sa educi publicul sa nu mai guste astfel de stiri, ca daca dispare wowbiz apare altul care intelege fenomenul si n-ajungi nicaieri.
Da ai dreptate..publicul cere...dar daca publicul cere accidente, asta nu inseamna ca avem dreptul sa le provocam. Fiecare raspunde pentru fapta lui, nu exista scuze pentru tabloide, televiziuni, etc.
Intradevar se exagereaza enorm in presa... m-am plictisit de titlurile care promit marea cu sarea iar textul articolului e o dezamagire totala.
Accidente provocate s-au mai vazut. De dragul senzationalului (care vinde) se fac multe. Pana la limita legii sau pana la limita la care nu's prinsi. Presa romaneasca e oricum, dpmdv praf comparat cu alte tari. Niste americani au dat foc la un sat din Afica sa faca un documentar. Niste englezi, anul asta ascultau telefoanele persoanelor publice, a fost ceva scandal. Asa ca sa nu ne facem sperante si sa vorbim de moralitate. Daca exista o manevra legala ca sa se scoata, o vor folosi. Ca in cazul de fata. S-ar fi scos ca toti ceilalti, doar ca presupun ca au simtit ca nu merita efortul.
Dar de principiu sunt "acoperiti" pentru prostiile pe care le fac. E mai important sa te feresti tu, pentru ca daca astepti sa castigi vreun proces, e foarte posibil sa astepti degeaba.