Postat în original de
Zimbru
[/COLOR]In completare la ce a scris Tom : Daca tot au luat baza de date cu domenii, ce ii impiedica sa ia si baza de date cu informatiile de pe cardurile cu care s-au platit multe dintre domenii?
La ROTLD cand am vrut anul trecut sa platesc de pe card de firma mi-au cerut sa le trimit pe fax datele de la card numar card, data expirare, cod spate (eu nu trimit asa ceva, dar sunt destui cretini care trimiti) In plus eu cumpar prin parteneri domeniile, cu ei am avut probleme
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Tom
Pai ar suna cam asa:
Noi, echipa ROTLD, angajati doar pe pile si relatii, inca nu intelegem cum a fost copiata baza de date cu detaliile domeniilor despre care se spune ca le administram. Dar, intelegem ca inca nu toate domeniile sunt afectate, doar cele ne-interesante pentru noi, gen google.ro, yahoo.ro si alte domenii ce nu contin "cuvinte" romanesti. Nu este nici o problema, aveti tot timpul posibilitatea sa accesati google.com sau yahoo.com.
Stiti cum sa spart baza de date? A venit varu l' nea gigi de la spalatorie, a dat 100 euro la paznicul de la ROTLD ca sa il lase sa bage si el stick in calculatorul ala mare din birou de pe dreapta. Din greseala a copiat si baza de date, eu am vrut sa ii dau ultimul film xxx de pe torenti.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama