Parerea mea: cel mai bine cumperi script-ul de la ei gata facut si testat, apoi iti adaptezi template-ul (zic ei acolo: "Amazing DIV/CSS design structure..."). Ai si suport 6 luni, ceea ce e OK daca intervin probleme pe parcurs.
Versiune printabilă
Parerea mea: cel mai bine cumperi script-ul de la ei gata facut si testat, apoi iti adaptezi template-ul (zic ei acolo: "Amazing DIV/CSS design structure..."). Ai si suport 6 luni, ceea ce e OK daca intervin probleme pe parcurs.
Hai sa zicem 2 luni , sa fim optimisti, asta inseamna 250E pe luna din aia 500 estimati de tine, asta inseamna 125E/luna/om .Lucrezi tu pe banii astia ? Chirie, impozite, alte cheltuieli de unde le mai platesti ? Ar fii tare bine daca nu ati mai vorbii asa pe langa subiect.
Maldinii nu are rost sa-ti bati capul aiurea, nu este forum de SF ci unul de webmasteri, tot ce spun e din propie experienta nu din fata morgana, si tu crezi ca in luna aia programatorul respectiv lucreaza doar la un script? si crezi ca lucreaza la el 8ore pe zi? aici nu vorbim despre curatat cartofi.
Un programator senior folosindu-se de un framework bun poate face acel script (intr-o versiune beta) in 2 saptamani. In functie de pretul fiecaruia si de cine este clientul, scriptul complet ar putea costa sa zicem undeva intre 1500-5000 euro
Am o firma de webdesign si nu manant kkt, vrei sau il faci tu pe 500E , cu exact toate specificatiile de acolo ? O sa adaug eu partea de licentiere si din 3 licente vandute ies pe plus, tie iti dau la 200$ Vali :) .Tu lucrezi pe cat vrei si faci ce vrei , dar nu mai induce oamenii in eroare, un script ca ala nu se face pe 500e si nici pe 1000 , asta e CLAR! Mai uitete o data la el Jobfia PHP Micro Jobs Script - Features .
Maldinii, dar esti convins ca pot gasi si la 3-400$ ?
Inseamna ca tu doar pentru un design mi-ai lua +500€ :)
Ti-am zis mai devreme cat cred eu ca ar fii ok din punctul meu de vedere pt design, dar ai uitat . Eu sunt sigur ca gasesti si la 100$ (unu poate il ia la 300 si il da si el mai ieftin:)) , dar nu are cum sa iti faca cineva un script de calitate la fel ca ala cu 3-400$, decat daca renunti la functionalitati si vrei ca in mare sa faca ce ar trebui :) .
Are dreptate Maldinii, un astfel de script se ridica la cateva mii de euro ( nu chiar 5000 dar destul ... )
Avataje versiune facuta de la 0 de cineva: design/asezare/functionalitate/etc asa cum vrei tu, modificari ulterioare mult mai usor de facut