Astept si eu sa pot pune un banner.
Pentru ca nu am decat un blog de muzica o sa-l pun pe site-ul meu de seo
Versiune printabilă
banner cu mandrie pun si eu pe sanecitim
1. Accept orice cerere pt creere banner, logo, gif-uri (animatii) dar daca sunt pretentii atunci ele trebuie sa fie foarte explicite.Citat:
Ar fi dragut ca userii care vand grafica, gen bannere, logo-uri sa doneze niste bannere de diverse dimensiuni, sa le poata lumea folosi pe bloguri. Ar fi o contributie si din partea lor.
2. Postez orice banner/logo decent +link +descriere +5 keyword +incadrare in categorie +articol (text)
3. Postez articole cu link intern pe un site de stiri nou, , fara cine stie ce pretentii. Mai trebuie lucrat o gramada la el dar articolele raman, link-urile deasemeni.
Pentru cei cu site-uri avansate, cu bani bagati in site-uri sunt nefolositoare toate de mai sus. Pentru cei cu site-uri PR 0-4 si trafic 0-3 si care cauta gratuitati pe site-uri cu relevanta pe romania cred ca sunt numai bune.
Site pt. banner/logo PR 2 trafic 2 varsta 3 luni
Site pt. articole PR 1 Trafic 0 varsta 2-3 saptamani
As fi mai mult decat incantat sa fiu de folos oricarui membru seopedia.
pentru orice tip de cerere va rog sa ma contactati aici, prin mesaj personal sau post
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dupa ce am postat mai devreme am facut un pas mic pentru seopedia aici : Forum Seopedia Logo
Am scris un articol in care am mentionat despre beneficiile forumului seopedia. Resurse pentru bloggeri - Cum sa faci bani | somnulescu.com Am incercat sa-l pun in evidenta fata de celelalte. Desigur, sunt si eu de acord sa pun banner si/sau link pe blogul personal.
si eu pun bannere pe toate siteurile mele..:)
Daca imi trimiteti un banner de 125x125, pot pune si eu unul pe scriudetoate.
Sunt dispus sa pun si eu banner pe unele dintre siteurile mele, chiar daca in ultima vreme neavand timp pentru ele mi-a scazut mult traficul. Deasemenea sunt dispus sa ofer gratuit o parte dintre domeniile web pe care le-am inregistrat si nu am nevoie de ele, ori nu sunt dispus sa le platesc in continuare. Dealtfel sunt dispus sa postez advertoriale in mod gratuit pe blogul meu, in limita bunului simt.
1pezi.com (o stire pe zi, un articol pe zi, o poezie pe zi, etc)
bac-usor.info (informatii sau vindere variante rezolvate)
cumseface.info
linkuri.biz
Deocamdata astea. Imi asum raspunderea de a selecta membri carora le voi oferi domeniile. Vreau sa stiu ca sunt folosite ci nu lasate in paragina, asadar, cine are nevoie de vreunul dintre ele imi va trimite pm in care imi va spune de ce si-l doreste.
Mersi de intelegere.
vreau eu 1pezi.com . am trimis si pm