de Fancurier si de Cargus am auzit...dar as dori si niste preturi estimative in functie de greutate/valoare/distanta...niste exemple mai clare...
Versiune printabilă
de Fancurier si de Cargus am auzit...dar as dori si niste preturi estimative in functie de greutate/valoare/distanta...niste exemple mai clare...
"Iti propun fancourier.ro Am auzit numai de bine de ei. Dar poti incerca mai multe firme de curierat. Decizia iti apartine"
nu recomand, am lucrat cu ei, in proportie de 60% sunt buni la livrari raport timp/bani
am peste 10 livrari esuate, 3 livrari cu bani intorsi eronat, ( pe pachet la plecare scrie 900 ron , la destinatie scrie ca trebuie sa plateasca 400 ron )
recomand Nemo, livrare ca timp la fel ca cei de la fancurier , chiar mai bine, suna omu acasa de 3-4 ori timp de 2 zile , daca nu reuseste sa livreze te contacteaza pe tine
Cargus mi se par cea mai buna firma de curierat dar parca sunt mai scumpi decat FanCurier.
Posta sau alte servicii rapide ce tin de posta sunt de cacat.
Cargus este scump si nu vrea ecomerce.
FanCurier este OK (exceptand decembrie unde toti sunt sufocati).
In rest TOTI intarzie cateodata, TOTI arunca cu pachete cateodata, TOTI au curieri tampiteti pe anumite zone cateodata.
Licrez cu FanCurier de peste 2 ani si voi mai lucra si la anul.
Cele mai proaste experiente, inclusiv bani care nu mi-au mai venit inapoi, le-am avut cu fan courier. NU mai vreau sa aud de ei... Am descoperit apoi Urgent Curier, cu care am lucrat si lucrez in continuare foarte bine. Prin foarte bine se poate intelege: nu am avut colete intarziate, banii au venit la timp si intregi, ridicarea coletelor a fost excelenta.
Pentru mine, ei s-au dovedit a fi partenerul perfect, cel putin pana acum.
multumesc tuturor celor care au postat pe acest thread...chiar mi-am facut o anumita parere despre tot...
Ce-ai ales pana la urma? Te asteptam peste cateva luni sa ne spui si ce impresie ti-ai facut despre ei.
Pe moment am ales 3 variante pentru toate magazinele online pe care le detin(partial sau total) sau administrez:1. Posta Romana2.Curier Rapid(pe moment Fan Courier,datorita usurintei si fiabilitatii preluarii comenzilor,expeditiei,livrarii,dar si recuperarii ramburs daca e cazul a pretului coletului3.Predare personala de catre agenti proprii la domiciliu in judetele in care noi avem sediu(valcea,ilfov,bucuresti)...Sper sa dea rezultate pe termen lung,iar asta sa se vada in volumul si valoarea vanzarilor...