-
Moneybookers
Am deschis acest topic pentru a discuta despre Moneybookers...a folosit cineva?avantaje vs. dezavantaje ?.
Din punctul meu de vedere prezinta un avantaj suportul in limba romana si faptul ca este un serviciu adoptat de anumite segmente de siteuri folosite de romani ex.agentiile de pariuri.
Astept parerile voaste.
-
am folosit eu si nu am fost multumit !
am primit cateva sute de euro in cont si ca sa`i scot pe toti am stat cam 3 saptamani ! nu m`au lasat sa`i scot pe toti o data decat un maxim de 40 ron ...de aici trebuia sa iau "extrasul de cont" si abia dupa puteam sa transfer toata suma !
avantajele ar fi uratoarele: inregistrarea este gratuita ,iar transferul de la cont la cont este instantaneu
-
Eu folosesc moneybookers si este foarte bun pentru transfer de bani cu comision mic. Am primit bani din italia, si a durat...3-4 zile pana se pun banii de pe card in contul moneybookers, apoi transferu de pe contu MB de la client in contul meu MB se face instant, apoi sa imi retrag banutii, tot cam 3-4 zile.
iar ca limite in transfer:
ACCOUNT LIMITS
Your credit/debit card deposit limit 1673.25 RON
Remaining 1673.25 RON
Your outgoing transaction limit 26772.00 RON [?]
Remaining 26478.00 RON [Increase]
ce sa zic, il recomand :)
-
am folosit si eu si e ok.
trebuie sa iti confirmi contul. eu am ales sa imi trimita un pin prin posta la adresa din cont. apoi totul merge usor. banii iti intra repede in cont - max 2-3 zile.
-
Folosesc moneybookers de vreo 2 ani. Am si contract cu ei ca marchant.
Accept prin el platile pe incarcaricartele.ro si bestad.ro
E bine sa ai grija de la cine primesii banii ca sa nu ai surpizee.