Si eu folosesc Visa Electron de la ING si nu am nicio problema. Si folosesc cardul pentru plati pe internet de mai mult de doi ani. O singura data am avut probleme... pentru ca am bagat eu numaul gresit :PCitat:
Postat în original de don_dannielo
Versiune printabilă
Si eu folosesc Visa Electron de la ING si nu am nicio problema. Si folosesc cardul pentru plati pe internet de mai mult de doi ani. O singura data am avut probleme... pentru ca am bagat eu numaul gresit :PCitat:
Postat în original de don_dannielo
Orice card emis de orice banca din Romania poate fi embosat? Sau trebuie solicitat un astfel de card de la inceput, inainte de a fi emis? Banc Post are un asa serviciu? Concret, ce fel de card ar fi bun pentru a primi bani pe el?(inclusiv retragere de bani din contul de PayPal). Multumesc anticipat pt raspuns.
Tu vanezi posturi sau pur si simplu nu ai vazut ca ai inviat un thread vechi de 4 ani?
Recomand si eu cardul Visa de la ING, l-am folosit pentru orice si l-am folosit si alaturi de serviciul paypal.
Bineinteles ca am vazut ca subiectul e de aproape 4 ani. Nu vanez nimic, nici macar posturi (la ce bun??), doar caut raspunsuri la niste intrebari, care pentru mine sunt de actualitate. Decat sa dai o recplica ironica, mai bine dai un raspuns concret si pertinent, daca tot te-ai obosit sa tastezi. Sau mai bine nu mai tasta. Bafta!
merge si Visa Electron de la BCR...