-
Plata prin SMS
Salut
De cateva zile am inceput sa ma interesez de plata prin SMS a programelor unui site care-mi va aparea in curand.
Am fost la 2 reprezentante, una din ele Vodafone, dar care nu mi-au dat nici un raspuns, ci doar o trimitere la sediul central, la care am primit programare saptama ce vine !!
As dori sa va intreb daca cineva dintre voi foloseste acest tip de plata ?
-
Metoda de plata prin SMS mi se pare foarte usor de folosit si des intalnita pe web. De exemplu musicmall care vinde muzica legal contra unei sume de 7 centi, servicii de webhosting si altele.
Este o problema, activarea unui serviciu de plata prin sms este destul de scumpa din cate am citit pe alte forum-uri in jur de 2000 de euro si stiam si o persoana care se ocupa cu inchirierea unui numar de genul.
Acuma depinde in ce domeniu vei folosi ca metoda de plata SMS-ul, poate fi avatajos dar si dezavantajos.
-
Sau poti.. Sa-i contactezi pe cei de la smsonweb.ro..
Si nu mai platesti tu nr. scurt(lunar).
Cu nr. tau scurt.. Iei in jur de 50%(restul opreste operatorul).
Cu smsonweb iei cam 20%.
Asa stiam..Cand lucram cu plata prin sms!
-
Nu am folosit, dar stiu ca functioneaza bine: microplati de la epayment.
-
-
Cam astia ar fi providerii de SMS cu suprataxa (dar se pare ca unii dintre ei nu se mai ocupa de plati prin SMS):
interactivmedia.ro
smsware.ro
voxtel.ro
gk.ro
parlatel.ro/page.php?categorie=Servicii&subcateg=SVA
epayment.ro/plati-online/plati-sms.php
intertel.ro
voxline.ro
dotcommerce.ro
rentabiliweb.com/ro/
vfirst.com
Succes! ( poate ai mai mult ca mine :)) )
-
m-ar interesa sa stiu mai multe detalii despre sistemul asta de plata sau diferite firme care ofera acest serviciu. daca a folosit cineva sau foloseste in prezent, v-as ruga sa scrieti aici un mic comentariu legat de comisioane, returnarea banilor castigati de tine si ce ar mai fi de stiut despre platile prin sms.
in viitorul apropiat m-ar interesa sa implementez un astfel de sistem pe un site si vreau sa strang informatii.
multumesc.
-
...si eu sunt interesat si astept niste informatii de la cunoscatori despre plata prin SMS.
-
si pe mine ma intereseaza aceeasi idee si nu am gasit rezolvare.
-
Eu am implimentat plata prin sms pe situl de licitatii geofad.ro . serviciu este oferit de catre mobilpay.ro . se taxeasa taxa fixa de 1.4 Euro. nu mai stiu care este suma minima dar cred este 5 Euro pe tranzactie. suntem forarte multumit .
sper ca sa fie raspunsul meu de folos !