Tableta aia la 100 lei s-a vandut in 3 minute :)
Versiune printabilă
Tableta aia la 100 lei s-a vandut in 3 minute :)
Si la masini out of stock
Da, am vazut si eu. Pana si masinile s-au epuizat. Sa mai zicem ca nu cumpara romanul de toate cand sunt reduceri.
(Altex-ul nu s-a trezit nici la ora 8. Oare la 9?)
8:24 - Start si pe Altex
ce pot sa spun asa dupa ce am observat destul de bine piata in aceste 2 zile cu ofertele de bf:
- Evomag dupa ce si-au facut reclama in gandul .. a dat drumul undeva pe la ora 2-3 dimineata iar cand m-am trezit pe la 4 si jumatate deja era stoc epuizat la majoritatea ofertelor "bune". La fel a fost si anul trecut.
- La flanco nu s-a vandut pe site .. s-au vandut in magazine. Ce pot sa spun a fost bataie :D. Intr-un magazin mic din iasi erau la ora 6 ~ 100 de oameni care au intrat buluc in magazin. Numai ca nu stiau exact ce trebuie sa faca. Cei mai isteti s-au adunat in jurul singurei case de vanzari care avea in spate cutii cu produsele mai mici din oferta. Eu mi-am dat comanda de un tv philips care avea cica reducere 15 mil .. dar comparat de pe cel mai ieftin magazin online il gaseam la 40 .. deci o reducere de 10 mil.. destul de buna zic eu. Am mai luat un mouse wirelees la 20 lei si un card de 16g la 40 lei. Bataie mare a fost pe tabletele la 150 lei .. cred ca erau in jur de 10 buc. modelele mai scumpe erau mai multe.
In mare as putea spune ca flanco a avut o reducere reala undeva in medie la vreo 20 % dar trebuia sa fi la magazin si sa dai si sa primesti coate si sa mirosi ce a mancat "vecinul" aseara :D
- la altex am vazut ofertele pe newsletter .. nu erau nimic din ce eram eu interesat ... unele bune alte teapa.
- la domo as putea sa spun ca sunt slabi ... nu le-a mers site-ul, nimeni nu stia exact cand si cum se deschide. La fel a fost si la altex
- emag. Site-ul s-a deschis la fara 7 fara 5 min. Oricum am ramas surprins de faptul ca nu au avut probleme de loc la deschidere. si-au facut temele fata de anul trecut.
As putea sa spun ca au avut un stoc destul de consistent chiar si pe produsele la super oferta ex: tableta la 100 ron. A fost disponibila ~ 3 min .. deci s-au dat cateva sute de comenzi in acest timp.
dupa o ora de la deschidere abia erau 10 produse terminate.
Ce pot sa zic de promotii .. e ca au fost destul de bune.. unele de 20 altele de 30 altele de 50 etc.
Ca si o concluzie pana acuma cei mai bine organizati si cu promotii cele mai bune au fost si vor ramane emag
Dupa el a as putea sa zic ca e flanco din cauza faptului ca au avut un stoc bunicel din ce am vazut si deoarece BF in principiu nu e pt online ci pentru offline.
Am vazut si eu un e-book cu un pret fain la emag si pac, stoc epuizat...
Eu am apucat un e-book reader la juma' de pret :D
200 lei a fost ebook reader-ul Kindle.
Am luat Kindle-ul la 200. Il urmaresc de ceva vreme :)