Sint scirbit de ROMANIA ma bate gindul de o cetatenie in Bahamas.:rockon:
Voi ce credeti?
Versiune printabilă
Sint scirbit de ROMANIA ma bate gindul de o cetatenie in Bahamas.:rockon:
Voi ce credeti?
Cred ca in Bahamas e misto
In Romania este pusa la activ zicala: Sa moara si capra vecinului. A fost o bucurie pentru multi cand Insoft a fost inchis. Nu cred in reactivarea lui. Stiu, va doriti sa moara vecinu, luati voi capra. Veche si zicala asta.
Stimate domn, te poti muta in Bahamas de buna voie si silit doar de Insoft. Noi restu incercam sa vedem partea frumoasa a lucrurilor si ne axam doar pe munca noastra.
Romania este doar o relexie a oamenilor care traiesc in ea... Noi o facem sa fie asa cum e... Si daca ti-e scarba de ea... ti-e scarba de tine...
legat de insoft... a cazut pentru ca ... a cazut... nu mai conteaza.. dar daca cineva il va ridica, cred ca nu avem nici un motiv sa fim stupefiati, invidiosi, recalcitranti, etc ... Bravo lor (oricare ar fi ei) daca reusesc sa se puna iar pe picioare...
Au pe dracu spate. Nu au nimic.
Observ o usoara apropiere (sau o iritare?) de insoft? Poate ca aveti mai multe informatii! In orice caz eu nu am facut decit sa aduc in discutie acest site care este asa cum spun multi destul de TARE si o cunoastem cu totii prin munca lui Razvan Pop si nu am facut altceva decit sa readuc in discutie acest lucru.
Va multumesc.
Incearca un search pe forum si vei vedea parerea noastra despre insoft.
P.S. In Bahamas nu sunt capre.