Chiar acum (in timp ce postez :)) ) lucrez pentru cineva cu Open Cart si-l recomand cu toata caldura.
Versiune printabilă
Chiar acum (in timp ce postez :)) ) lucrez pentru cineva cu Open Cart si-l recomand cu toata caldura.
Buna Cristi, ai reusit sa faci url-urile seo friendly cu opencart(ceva solutie gratuita)? Vreau si eu sa fac un magazin online si nu stiu pe care sa aleg opencart sau woocommerce, toata lumea zice ca la opencart problema apare la partea seo, as alege opencart pt ca este mai usor de utilizat.
Daca vrei sa mai dai dupa aia update la Wordpress sau la versiune noua de Woocommerce nu prea merge.
Am avut aceeasi problema si nu i-am gasit solutie fara sa intre programatorul in codul de Woocommerce.
Am citit pe forumul lor si "produse" ala e cam vital pentru o buna functionare
E cam singurul inconvenient gasit de mine la varianta asta. In rest numai de bine.
Pe moment, la buget redus, pot recomanda WP cu pluginuri de comert electronic. Ex DVD Auto, magazinul Edotec.
Presta pica din start.
De luni ma documentez pe OpenChart.
Vezi subiectele deschise de mine unde am intrebat despre Presta, Magento, altele.
Insa, daca greutatea cuvintelor targetate e mare, iti recomand de la inceput o solutie de comert profesionala. In plus, te poti orienta pe platformele concurentei: vezi ce platforme au cele din top 20-40.
Simplu: Nu gasesti module seo nici macar cu plata. Maxim programatorii ar putea adapta ceva, fara garantia ca la urmatorul update modulul seo isi va face treaba. Am cautat si programatori care se laudau ca fac pe mama si pe tata: nici unul nu a fost capabil sa faca un demo (user/parola). Vezi pe forumurile de la presta intrebari puse de user sorin frumuseanu.
In concluzie: vei ramane dependent de un programator/firma de programare.
Ca si dezvoltatori multi se lauda ca sunt experti. Cand le spui insa de module seo (asa le zic ei la echivalent plugin din WP) sau adaptari platforma la seofac niste ochi maaaari :)
Extra info: Edotec nu degeaba inca e pe WP. Pentru ei am facut documentarea.
In alta ordine de idei: cum am mai spus mai sus, verificati platformele din top 10-40. Putin probabil sa gasiti ceva pe prestashop la produse sau categorii care targeteaza expresii grele.
Nu stiu ce sa zic, acuma la cea mai noua versiune de prestashop am reusit sa fac url-uri seo friendly.
3 saptamani m-am documentat, evident, contra cost.
Url-uri seo friendly sunt implicite. Pentru performanta si rezistenta la batalia cu concurenta ai nevoie de mult mai mult.
Vezi h1-h3, vezi module text suplimentar, personalizare categorii, produs... Tot la mana programatorilor ajungi. Si nici pe ei nu-i gasesti. Maxim am gasit oameni care ar incerca sa faca adaptarea altui modul, contra cost, fara sa garanteze urmatorul update.