-
Cine stie Prestashop?
Se doreste mutarea unui magazin online (+ crearea altora) pe o platforma Prestashop. Este nevoie de un programator familiarizat cu platforma. Ideal ar fi sa fie si din Bucuresti, dar nu esential. Pentru cei interesati de un proiect in zona rog PM. Multumesc
-
Programatori sunt, iti pot recomanda o firma firma din cluj, dar tot vei avea nevoie de anumite module la care caut raspuns de ceva timp: http://forum.seopedia.ro/comert-elec...-cu-plata.html
Vezi aici ceva frumos: magazin cosmetice, fara complicatii. La mine insa actualul client vrea performanta mai mare, targetand cuvinte mai grele.
-
multumesc 1nesco. am vazut si postarea aceea. de fapt o urmaresc :). Preferam pe cineva din Bucuresti, pentru modificari ulterioare etc., dar nu excludem nici colaborari cu oameni/firme din alte locuri. foarte frumos magazinul de cosmeice, insa dorim o prezenta vizuala putin altfel (sunt teme care pot fi cumparate - insa clar trebuie sa fie cineva care sa-si poata baga mana responsabil la configurari/modificari).
-
Lucrez de ani de zile pentru firme din toata tara, din Orsova. Adeseori programatorii sunt din alte orase. Nu am avut probleme niciodata. Ce e scris ramane scris. contractul e contract.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ghinion colegule.
Am intrebat si pe forumul de presta, sectiunea romania, superplin de rel="nofollow" :) si bag sama ca domnul de acolo vrea sa ma initieze in arta programarii in Presta :) Migrare magazin de pe platforma WP pe Prestashop - PrestaShop Forums
Rabdare si tutun pe moment
-
1nesco multumesc. tutun este, la rabdare stam mai prost :)