avand in vedere ca presta e la baza script de magazin online, nici n-ar trebui sa ai dubii
Versiune printabilă
avand in vedere ca presta e la baza script de magazin online, nici n-ar trebui sa ai dubii
Eu m-am indragostit de PrestaShop din prima clipa cand l-am instalat :) si de atunci il folosesc cand este vorba de realizarea magazinelor online.
Pe presta nu am avut onoarea.
In schimb sunt super multumit de minunea de navigatii dedicate facut cu echipa de programare clujeana de la Barandi Solutions. Costuri de implementare cam 3000 euroi dar nu te doare capul.
Cred ca cel mai avansat plugin de ecomerce pt wordpress e WP e-Commerce, dar din pacate feedbackul e destul de negativ la el, fiind plin de buguri. Celelate pluginuri pt wp nu se compara cu facilitatile oferite de prestashop. Wordpress merge daca vrei ceva simplu.
La magazinul mentionat sunt mai multe, instalate si adaptate de programare.Le spun doar iesirile.
@roby: pana la urma conteaza si greutatea cuvintelor cheie. Daca nu ai concurenti puternici, merge si o platforma mai putin flexibila dpv seo.
Acum, se pune problema si de cata customizare se face. Eu raman de parere ca wordpress e un CMS aproape complet si poate fi folosit cu brio pentru APROAPE orice fel de site. Versiune de versiune se adauga tot mai multe optiuni pentru a-l extinde.
Acum, daca se vrea un magazin online fara prea multa munca, da, prestashop e ok. Dar daca iei la puricat wordpress, poate iesi ceva frumos.
Nu e problema de luat la puricat wordpress-ul :) . Proiectul este pentru un viitor client, vreau sa iasa ceva cat mai userfrienly si cat mai Seo friendly, pentru a-mi usura munca de promovare ulterioara.
Wp, fiind prin excelenta user friendly, a fost motivul principal pentru care am luat in calcul si aceasta varianta.
Mergi pe Barandi atunci. Oameni de treaba, programatori buni, inteleg exact ce inseamna o specificatie seo.