-
Am luat teapa
Pentru cei care au site-uri cu trafic mare sa nu mai acceptati sa le faceti reclama la cei de la hainetari.Eu mi-am luat teapa,dupa ce ca plateau 80 Ron pe un banner si un pop-up pe site-ul meu de filme care are 4000+ au mai spus sa le tin si reclamele 1 zi sa vada cum se comporta traficul iar seara cand am vrut sa vorbesc cu ei nu au mai raspuns .
Deci nesimtiti.
-
Perioada de proba ? eu nu as fi acceptat fara plata in avans. Daca este vorba de hainetari . com am impresia ca propietarul ne este coleg pe forum.
-
Poate nu lucreaza in weekend, asteapta si tu pana luni. Nu e teapa, daca era test, sunt doar neseriosi si nu stiu sa iti spuna ca nu sunt multumiti de rezultate, poate.
-
@val33ntyn: este pe .ro dar oricum.
@Marylina: Nu era in weekend , si ei au fost de acord plus ca la statusul lor de la messenger scria ca ar cumpara numai pe site-uri cu 2500+ trafic si vorba lui val33ntyn trebuia sa nu accept fara plata in avans.Trafic pe moca le-am dat cel putin 1500 de vizite.
-
Gandeste cum se simt si aia care fac filmele si sunt postate pe site-ul tau(sunt 90% sigur ca e site de download). Probabil au profitat de tine, invatatura de minte pentru data viitoare.
-
da,oricum nu mai fac prostia asta .
-
@val33ntyn, nu am nicio legatura cu cei care au domeniu pe .ro. asta ca sa nu fie niciun dubiu. :)
@piciu1993, scrie pe blogul/blogurile tale despre chestia asta si pune domeniul complet in titlu. sigur nu vor fi incantati.
-
asa e cand au prea multe oferte