-
TAU vs DVS
Poate ca la prima vedere pare stupid acest topic, insa am nevoie de cateva pareri.
Doresc sa finalizez un site pe care sa imi postez serviciile de optimizare: directoare, comentarii dofollow si alte lucruri.
Cum ar trebuii sa 'abordez' vizitatorii care vor intra pe site-ul meu?
Ar trebuii sa ma exprim in text mai amical sau intr-un mod cat mai profesional?
O zi cat mai buna,
Laurentiu.
-
Gandeste-te cui te adresezi. Nu mi-ar face nici o placare sa fiu tutuit de cel pe care intentionez sa-l platesc sa-mi optimizeze un site. Lucrurile se pot schimba dupa cateva convorbiri telefonice sau intalniri si e cu totul altceva.
Daca ar fi un site de genul "id-uri fete, id-uri baieti", e alta treaba.
-
Tind sa iti dau dreptate. Ideea pe care vreau sa o aplic ar fi cea in care respect clientul si nu cea in care-l tratez ca pe vecinu sau tovarasu' de bere. Cred ca o sa ma rezum la dvs sau alte forme cat mai politicoase.
-
Pana il cunosti mai bine ar fi frumos sa te adresezi cu pronume personal de politete.
-
din moment ce faci ceva profi, doar n-o sa te tragi de bracinari cu el din prima :) mergi pe politete.
-
Doar Dumneavoastra.
Chiar daca potentialul client iti raspunde cu TU, tu continui cu DVS.
-
Va multumesc pentru raspunsuri, si da, mai mult ca sigur o sa incerc sa imi pregatesc tot textul de pe site folosind pronumele de politete. Cert este ca si in conversatiile pe mail la telefon trebuie sa pastrez acest limbaj politicos, pentru ca totusi clientul nostru este stapanul nostru.
O zi buna tuturor.