-
Ajutor site
Vreau si eu sa fac un Magazin virtual servicii si produse de design de interior si amenajari interioare,si nu stiu cum sa incep,tin sa specizez ca trebuie sa il fac pentru lucrarea de licenta,am un site cum as vrea sa fie da nu stiu cum sa il fac aproximativ la fel :)
-
Daca il faci pentru lucrarea de licenta, banuiesc ca ar trebui sa il faci de la 0, ca sa le arati ca stii ceva programare...
Daca vrei doar sa lucrezi cu un script pe care sa il modifici tu, ti-as recomanda un wordpress + plugin de e-commerce. Ar fi ceva mai usor de modificat (banuiesc)
-
pai caut pe cineva care sa ma ajute sa creez unul de la 0
-
Te ajut eu! Da-mi te rog mai multe detalii pe PM.
Numai bine!
-
M1Nu, din pacate nu cred ca o sa gasesti pe cineva care sa iti explice gratuit pas cu pas cum se creeaza un site. Cine o sa te invete, fii sigur ca o sa te invete pe bani.
Daca ai ceva timp la dispozitie, poti cauta tutoriale despre crearea unui site de la 0. Stiu ca existau niste lectii video pe videotutorial.ro ce ti-ar putea fi de folos. Dupa ce te familiarizezi cu termenii si alte cele, ne mai poti intreba una, alta.
Succes!
Update: Se pare ca ti-a sarit cineva in ajutor. Imi pare bine sa aud asta si imi cer scuze ca nu am vazut, dar am postat aprox. in acelasi timp.