Control fiscal magazin online, facturare clienti, & etc
Salut tutoror,
Am tot citit majoritatea subiectelor importate din categoria comert electronic. Am si eu un nou magazin online, m-am infiintat ca si intreprindere individuala. Am cateva nelamuriri legate de eventualitatea unui control fiscal, despre facturarea clientilor pentru a imi face o idee generala si pentru a stii cum actionez pe viitor.
1. Cum se emite pana la urma factura unui client online? Am inteles ca cel mai bine este de a emite initial o factura proforma pentru client, insa daca se opereaza ramburs, emit factura normala dupa ce achita coletul nu? Asta inseamna ca o trimit iar clientului mai apoi ? Voi cum procedati ?
2. In cazul unui control fiscal, ce se verifica? Controlul fiscal iti verifica si comenzile de pe site,panoul de control? Am inteles ca incasarea unei comenzi o justifici prin curierul cu care lucrezi sau posta dar daca spre exemplu eu am un contract cu o firma de curierat care imi ramburseaza banii pe colete in cont colector, insa printr-o alta firma fara contract trimit comenzi (nefacturate sa zicem) exista vreo sansa sa te verifice in acest sens garda?
3. Se poate cumva emite o factura pentru toate comenzile trimise la sfarsitul lunii astfel incat sa nu fii nevoit sa emiti la fiecare comanda factura ?
Astept raspunsuri de la cei cu magazine online care s-au izbit de aceste probleme. Accept si raspunsuri pe private daca sunt mai neortodoxe. :)