-
nu vreau sa trag concluzia finala, dar probabil ca reprezinta o modalitate de ajustare a profitului. Asta o fac si jucatorii mari , gen namedrive.. etc, singura diferenta este ca o fac intr-un mod mai inteligent prin scaderea rpc-ului.
care ar fi alternativa? Ma intereseaza tot o platforma romaneasca cu RPC de bun-simt.
-
-
ai gasit ceva?
Si eu sunt in cautare, momentan folosesc neogen.
Am observat ca foarte multa lume foloseste joybox / etarget. etarget-ul a luat avant dupa aparitia lui pe a1.ro...
-
TradeAds.eu iara merita incercat, cu toate ca ma cam indoiesc de serviciile lor. Il testez de vreo 2 saptamani si nu am avut rezultatele asteptate.
-
Joybox se pare ca e in faliment, din cate am observat nu au mai platit facturile de aprox 4 luni ...
TradeAds - e foarte slab ca si castiguri
Momentan nu exista un "jucator" serios pe piata autohtona. Contactele mari online se desfasoara in continuare prin firme cu circuit inchis, iar pentru "publicul" larg raman firimiturile ...
-
Am avut contact ca cumparator de reclama la etarget sincer sa va zic sunt Hoti pe fata aveau(au si acuma) hack cod in sit care trimit clikuri catre situl tau adica iti ia bani aiurea si leam dat situl cu de unde veneau clikurile situl arata negru plin de coduri si miau zis ca-si cer scuze etc ca e greseala lor dar...etc (sa stiti ca neam mai desteptat si noi de asta va duceti in jos).Iar in panoul ala a lor de comanda bifezi pe ce situri vrei sa fii afisat Am bifat Degeaba tot unde vroiau ei afisau leam trimis prin screen sa vada ce si cum si nau mai raspuns.
Daca o sa gasesc situl mailurile trimise promit ca le urc pe forum sa vedeti cum fura pe fata Fara pic de rusine BAI FRATILOR NE CREDETI PROSTI ...