-
Mai dragilor, pentru a ca trecut un an de FunGift.ro, am considerat de cuviinta sa scriu anumite lucruri ca poate o ajuta pe cineva.
Numarul tipurilor de produse comercializate de noi este in jurul a doua sute cu cel mai scump undeva la 280$. Fapt care a atras in acest an cateva (pana in zece) incercari de frauda depistate la timp de catre partenerii nostri sau de noi. Ca intre timp ne-am format un al sase-lea simt. :wink:
Ce s-a intamplat intr-un an:
- am renuntat la serviciile postei reusind sa facem livrare prin curier rapid la un super pret
- am onorat peste 1 300 de comenzi
- am adus shop-ul pe un server in tara pt a castiga viteza.
- am implementat o solutie de live help care este functionala 20 de ore pe zi
- am introdus comenzile telefonice pentru cei mai lenesi sau mai in varsta vizitatori ai nostri
Dupa un an am ajuns la concluzia ca in ceea ce priveste FunGift-ul, implementarea platii onine nu este un castig din punct de vedere comercial ci numai un castig de imagine.
Daca aveti intrebari... :D
-
Intrebari, personal, nu am deocamdata.. Insa am felicitari!
Bravo pentru voi, pentru ca ati fost capabili sa va ridicati fara "tehnici murdare" ... Poate invata si altii de la voi...
Numai bine si succese in continuare!
-
Multam frumos.. nu trebuie sa invete de la noi.
Trebuie sa invete ca nerespectand regulile jocului ii desconsideri pe ceilalti si iti periclitezi sansele catre un business curat.
-
Cam cat la % din comenzi au fost platite on-line?
Pt ca tot auzim la tv ca, a crescut plata on-line.
Pt voi a crescut in ultimile luni, sau a ramas constant numarul de plati on-line ?
-
Sub 10% din totalul comenzilor si da, in ultimele 2-3 luni numarul celor online s-a dublat.
-
Salut si la multi ani si multe comenzi :)
Am si eu o mica intrebare: la ce curier ati apelat si cam care sunt costurile ?
Multa bafta!
-
Pentru ca sunte FunFift nu putea fi decat FanCourier. :)
Preturile sunt confidentiale, fiind negociate direct. Dar poti aproxima vazand cat costa livrarea pe FunGift (vezi ca este in parte subventionata de noi).
-
Feicitari si la cati mai multi clienti Marius. :)
-
Se pare ca este unul din putinele cazuri fericite de site-uri de comert electronic din .ro
Felicitari!
-
Va multumesc pentru cuvintele frumoase.. sunteti niste draguti.
Mare atentie la sistemul de afiliere ce va sa vina... asta daca sunteti interesati sa facem un ban impreuna. :)
<span style="font-size:10pt;line-height:100%"><span style="font-family:Garamond">one or two hours later</span></span>
E gata Regulamentul si-l vedeti in premiera intergalactica.