-
query_posts in Wordpress
Salut. Uite ce as vrea sa fac, nu stiu cum si nici n-am gasit informatii despre asta:
Am doua bloguri instalate pe acelasi domeniu, folosind o singura baza de date, unul cu table_prefix wp1_ si celalalt cu wp2_. Vreau ca in blogul wp1 sa afisez, printre altele, ultimele articole scrise in wp2. Nu stiu insa cum sa fac corect selectul in query_posts pentru ca daca folosesc functia query_posts imi ia automat posturile din wp1. Multumesc
-
Daca am inteles bine, si vrei sa afisezi ultimele posturi din Wp2 intr-o sectiune dedicata pe wp1, cred ca ar fi mai bine sa folosesti feed-ul RSS din blogul wp2 + MagpieRSS.
MagpieRSS ia feed-ul de la wp2, il transforma in HTML cu care dupa aceea poti sa faci ce vrei.
-
solutia- MagpieRSS e mult prea complicata. Fa mai bine modificarile in php direct. Eu am ceva similar facut in www.submitsuite.ro - partea de jos, combin posturile din doua instalari de WP, amandoua instalari au db diferite.
-
Initial m-am gandit si eu la rss dar prefer solutia PHP pentru ca imi da un plus de flexibilitate. As putea sa ma apuc eu sa scriu functii dar ma gandeam ca poate exista deja ceva in wordpress care sa imi faca direct citirea de care am nevoie. Cand apelez insa query_posts sau in general functiile din The_Loop, imi ia implicit posturile din tabelul wp1 desi eu vreau sa mi le ia pe cele din wp2. Deci exista asta ceva sau trebuie sa ma apuc sa rescriu wordpressul?
mmariusel tu cum ai facut asta?
-
Cred ca articolul asta ar putea sa iti fie util (daca nu ai rezolvat problema intre timp).