ben, scuze de deranj (si mai ales double posting) dar e un quick fix? poti sa ma ajuti?
Merci,
Andrei
Versiune printabilă
ben, scuze de deranj (si mai ales double posting) dar e un quick fix? poti sa ma ajuti?
Merci,
Andrei
nu e un quick fix - ci un hard fix - trebuia de la bun inceput sa imparti cum trebuie coloanele alea - tu le ai pe culori puse - ele normal trebuiau facute 4 - dupa care sa te joci in interiorul lor la culoare si atata tot.
un float:left la toate si schimbarea de width per general - te-ar aduce mai aproape de final.
Dar IE-ul e ca un fel de joc de logica - rezolvi o parte si apare o noua cerinta, ori sa te intorci inapoi si sa iei un alt drum... e bataie de cap - dar daca te obisnuiesti cu "bug-urile" din IE - mere repede.
schimbarea de width inseamna sa scot width-ul?Citat:
un float:left la toate si schimbarea de width per general - te-ar aduce mai aproape de final.
Nu puteai sa zici ceva mai adevarat de atat :)Citat:
Dar IE-ul e ca un fel de joc de logica - rezolvi o parte si apare o noua cerinta, ori sa te intorci inapoi si sa iei un alt drum... e bataie de cap - dar daca te obisnuiesti cu "bug-urile" din IE - mere repede.
sa nu zici ca-s baiat rau - mi-a luat 2 min sa fac asta:
si cam asta era partea grea din designul lui myamar :)) - pui o vb buna de un link si pt mine :))) - glumescCod:<html>
<head>
<style type="text/css">
.casuta{
float:left;
width:25%;
text-align:center;
}
.casutab{
background-color:#CCFF99;
margin:5px;
}
.casutaa{
background-color:#CCFF00;
margin:5px;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="casuta">
<div class="casutaa">test</div><div class="casutab">test</div><div class="casutaa">test</div>
</div>
<div class="casuta">
<div class="casutaa">test</div><div class="casutab">test</div><div class="casutaa">test</div>
</div>
<div class="casuta">
</div>
<div class="casuta">
</div>
</body>
</html>
ps - am plecat la somn - sunt curios daca rezolvi ceva pana dimineatza - daca nu mai stau eu 10 min si termin designul :p
Facem jumi juma... tu 5 PR4, eu 5 PR4. :)
Saru' Mana.
E greu de mixat css si IE, dar daca era usor il faceam eu. Eu speram sa tentez cu linkurile pe cineva cu experienta in css nu sa fie un playground pentru altcineva decat mine.
Andy, sa mai astept sa definitivezi? Trimite-mi un nou mail cu atasamentul corectat.
myamar, daca ai pe cineva mai bun nu mai e cazul. confirma daca mai astepti.
andy, nu renunta! o sa castigi respectul baietilor de pe forum. sunt convins ca poti! lupta ma, nu te lasa!Citat:
Originally posted by andypopa
[b]myamar, daca ai pe cineva mai bun nu mai e cazul. confirma daca mai astepti.
misule - te-ai uitat prea mult la filme cu "scandeberg" (habar n-am cum se scrie).
Nu e greu, numai ca eu nu am timp... iar oferta nu ma ajuta prea mult in cazul meu.
Andy, te astept. Ma refeream mai sus daca sa te astept cu varianta imbunatatita si sa nu incep integrarea in template a codului deja trimis.