-
Problema cu un domeniu
Recent am mai luat un domeniu ,am cautat un host care e free ,dar nu asta conteaza..problema este ca cineva mi-a cumaprat domeniul si mi la transferat,si cand el mi-a cerut ns-urile eu i le-am dat pe cele de la hi2,si acum cu hostu asta nou ,le-am bagat eu si mie nu imi merge domeniu ,dar la altii merge si o chestie este ca am router acasa si pe telefon merge dar pe pc nu merge :| care o fi problema?
-
Cache, cel mai probabil. Goleste sau deschide pe un browser unde nu l-ai mai vazut.
Spor
-
Ai explicat pana nu ai mai inteles nici tu ce vrei sa zici ...
Ai luat domeniul, i-ai pus NS-urile de la hi2 si nu poti sa il 'vezi' de pe PC, asta e? In functie de ISP, propagarea dns-urilor dureaza de la 1h la 24hr (termenul universal este de 24-48hr) de la data ultimei modificari.
Au trecut deja cateva ore (stiu ca multi vor sa se propage in 5 mins) si tot nu este vizibil de la tine? Poti sa incerci asta:
Start ->run ->cmd si scrii in consola ipconfig /flushdns
-
depinde, am avut placerea sa mearga si dupa 15 min. Poate am avut noroc
-
la new registration, in 2 minute se propaga. Si da, poate ai avut noroc ca atunci s-a facut "refresh time"-ul.
-
pai problema este ca am router acasa si cand ma conectez cu telefonul pe domeniu merge ,dar dupa pc nu merge ,Care e problema?
-
Daca ai net de la RDS, se propaga mai greu NS-urile
-
-
Eu cred că tu nu ai răbdare și nu vrei să auzi ce ți se spune. Mai citește o dată ce spune EHR, o explicație mai bună nu îți trebuie!