-
Form HTML - NO ACTION
Problema mea e in felul urmator : Trebuie sa construiesc pentru un client, un script care sa automatizeze procesul de inscriere a articolelor in directoare.Am reusit asta folosind cURL (logare + transmiterea datelor catre FORM action="..") .Toate bune si frumoase , insa la ultimul director la care trebuie sa lucrez am aflat cu stupoare ca nu are form action :O
Este vorba de ezinearticles.com :
Cod HTML:
<form name="submit-form" id="submit-form">
Am incercat sa trimit datele catre pagina unde este situat form-ul insa pur si simplu imi face reload la pagina.
Am cercetat mai atent codul sursa al siteului si se pare ca foloseste JS si AJAX pentru a prelua datele , insa nici aici nu am gasit vreun form.action
Vreo sugestie?sfat?
-
Datele cumva tot le ia prin post/get intr-un request. Vezi cu Firebug ce requesturi se fac fix dupa ce apesi submit si vei afla raspunsul.
-
Mersi pt. raspuns insa, tot nu ma descurc..
Daca doreste cineva sa ma ajute (contra cost , bineinteles) sa imi dea un mesaj.
Multumesc!
-
Daca nu gasesti pe nimeni sa te ajute, incearca pe siteurile de freelanceing. Mie mi-a facut cineva un script asemanator in cateva ore pt $50. Scriptul facea aproape acelasi lucru ca al tau, dar din pacate nu-l am in PC-ul asta :(
-
1 Ataşament(e)
Mi-am rupt 5 minute sa imi fac cont pentru a vedea despre ce e vorba.
Voila screenshot
Ataşament 1669
Deci dupa cum am spus ai in firebug panoul NET unde vezi toate requesturile. Eu am dat save in loc de publish si situl a apelat save.json si i-a trimis datele articolului (vizibile in screenshot).
-
1 Ataşament(e)
Uite am pus eu un screen.
Am incercuit cu verde pagina catre care se face requestul si cu rosu variabilele
Ataşament 1670
-
Am rezolvat!
Tin sa le multumesc tuturor pentru ajutor!
Am modificat niste campuri si actiunea formului catre save.json si a mers!