-
Bara AJAX
Vreau sa aduc ceva modificari pe un site , pagini noi, update-uri la pagini, etc.
Totusi, am decis, ca sa nu ma risc cu pozitia buna pe care o am in SERP momentan , sa pun, chiar la inceputul paginii un fel de bara AJAX care sa anunte acest lucru si sa trimita catre anumite linkuri.
Nu stiu daca stiti exact la ce ma refer, dar am vazut pe ceva site-uri. De exemplu parca si realitatea avea asa ceva pt stirile cu mare cautare. Fie ca un fel de bara careia ii dai X, fie parte din site.
Sper ca v-ati prins.
Ideea este ca nu am mai folosit asa ceva si poate imi puteti da ceva indicatii de unde sa incep.
Multumesc!
-
Da-mi un exemplu (link) sa-mi fac o idee mai buna despre ceea ce vrei sa faci.
-
cum ar fi de exemplu aici http://www.phpsugar.com/outgoinglink.php?demo=1 , bara aceea de deasupra...hmm, ceva asemanator dar as vrea linkurile sub forma de butoane.
Si in cazul in care nu e prea complicat sa se poata da X la bara.
Oricum, ma gandeam poate este asa ceva deja, fie gratis, fie contra unei mici sume de bani.
Multumesc
-
Acolo sunt 2 iframe-uri.
Poti face ceva asemanator folosind javascript.
Ii dai un id la primul div (care contine bara). Va aparea onload.
Faci o functie in js care onload va apela:
Cod:
window.onload = function(){
showBara();
}
function showBara(){
getElementById('denumireDiv').style.display='block';
}
Iar pentru close o alta functie:
Cod:
function closeBara(){
getElementById('denumireDiv').style.display='none';
}
Functia asta va fi la evenimentul onclick din link-ul de close de la bara.
Daca nu te descurci da-mi un pm.
Eventual poti seta si un cookie sau session, pentru ca userul sa nu fie obligat ca la fiecare page view sa inchida bara (daca a inchis-o).
EDIT: Prima functie nu este obligatorie. Ti-am dat-o pentru ca sa intelegi ce se intampla.