Nu e asta problema @Augustin.
Pana nu dezinfectezi calculatorul schimbatul parolelor e cam inutil pentru ca acest virus modifica fisierele *index* atunci cand te conectezi la FTP.
Nu e asta problema @Augustin.
Pana nu dezinfectezi calculatorul schimbatul parolelor e cam inutil pentru ca acest virus modifica fisierele *index* atunci cand te conectezi la FTP.
Este un troian. Eu am gasit la mine pe calc Win32/TrojanDownloader.Wigon.BS
Nu stiu daca asta mi-a hacuit ftp-urile dar am citit pe net ca unul tot cu Downloader prin nume face chestia asta.
Offtopic: Chiar nu vreau sa imi instalez windows-ul dar nu gasesc niciun antivir+ spyware +malware care sa ma curete de tot.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
tot oftopic:
"Acronis True Image"
Dupa ce instalezi windowsul si toate programele care le folosesti fa o imagine la partitia C si salveaza pe o alta partitie sau un dvd ceva.. si apoi in caz de probleme in 4-5 minute ai windosul asa cum l-ai salvat.
on topic:
de virus de genu nu am avut parte pana acum.. dar daca ai fi avut un firewall probabil ar fi blocat ala accesul.. sau te anunta ca vrea sa acceseze internetul..
Si recomandare foarte calda: REINSTALEAZA windows
Eu unul era sa pierd ceva conturi de email de la un keyloger care credeam ca l-am sters.
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Da gresala a fost a mea. Acum cateva zile m-am jucat cu 3 prieteni carmageddon pe lan si am dat disable la firewall si l-am uitat asa. M-a cam costat distractia dar data viitoare stiu
Incearca antivirusul Avast. Pe mine m-a alertat cand am vrut sa intru pe un site care continea iframe-ul respectiv si i l-am recomandat cuiva din vina caruia se "virusase" siteul (in timpul scanarii i-a gasit niste chestii).
Sfat: Cei care ati patit-o, ar fi bine sa va uitati prin toate fisierele *index* si nu numai.
problema asta o am sie u de o saptamana fix acelasi cod de iframe.
am facut o cerere la serviciul de gazduire sa-mi scaneze toate paginile unde am acest cod bagat... mi le-au scanat baietii destulde repede. am scos iframeurile ; am schimbat parolele dar a 2-a zi au reaparut codurile astea nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Un reinstall la windows. Eu am scapat intr-un sfarsit
Ultima modificare făcută de Lupanu; 13th April 2009 la 12:39.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
E un virus care modifica fisierele uploadate pe ftp. Nu e nevoie de format/reinstall de windows...un kaspersky trial sau cu o licenta de xtrempc + un scan in safe mode te rezolva
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)