-
Tu cum iti alegi nisa?
Recent, pe forum, au aparut diverse persoane care ne dau peste cap principiile. As vrea sa va rog sa votati cautarea care vi se pare cea mai usoara / lejer de atacat, eventual sa argumentati de ce ati ales-o pe aia si nu pe alta.
Atentie: este strict din punct de vedere SEO, nu comentam potentialul cuvintelor cheie, ala e irelevant in testul nostru.
Conteaza numarul de rezultate? Cum alegeti concurenta SEO fata de concurenta generala?
Multumesc anticipat
-
Am votat in graba si cred ca am gresit... De departe cel mai usor imi pare a fi "airport transfer luton" dupa care "haine online"
-
sa fii te rog atent la extensia google si la limba, sunt importante.
-
Da, am fost. Sincer cred ca ar putea fi si "fu", dar personal nu am experienta cu keyworduri atat de scurte, deci nu ma pot pronunta.
-
Ca si concurenta SEO, mie "fu" mi se pare cel mai lejer, pentru ca nimeni nu se bate pe cuvantul ala. La cele alese de tine, e mult adsense, ceea ce imi spune mie ca exista interes, dar sincer sa fiu nu am studiat atent link-urile din top.
-
Am votat fu, e de departe cel mai lejer keyword din cele expuse.
Cel mai greu accesibil mi se pare de la distanta blinds, celelalte doua nefiind exagerat de disputate
-
haine online - am deja un site acolo, n-a fost mare efortul.
fu - mi se pare inutil oricat de usor ar fi.
restul - nu sint neaparat grele, totusi concurenta pe .co.uk e drastica. In plus, .com si .co.uk se misca foarte rapid in zona SEO, ceea ce face ca rezultatele sa nu fie chiar atat de usoare.
Nu ma iau neaparat dupa numarul de rezultate, ci dupa site-urile care apar. La fel ma uit sa vad daca am ca si concurenti pagini sau domenii. Cifrele pot insela, e nevoie de o confirmare a ochiului.
-
Am votat "airport transfer luton"
Cum am gandit:
1 - nu vad niciun site cu expresia asta exact in titlu, 406 rezultate pe titlu
2 - ancora pe expresie, 38.000 rezultate
3 - n-am ales "fu" ca m-am gandit ca e prea scurt si se regaseste in "kung fu" si probabil si altele si ar putea aparea surprize.
Rezultatele alea multe, milioane nu zic mare lucru dar daca le reducem la titlu exact, ancora pot da indicii mai bune, zic eu...
Probabil ar fi mai multe criterii...
Daca am gresit, am gresit...