Sint curios cati dintre voi il folosesc si daca tineti cont de ce arata el ptr PR.
Puteti dezbate subiectul daca va intereseaza.
Versiune printabilă
Sint curios cati dintre voi il folosesc si daca tineti cont de ce arata el ptr PR.
Puteti dezbate subiectul daca va intereseaza.
Folosesc toolbar-ul de la Google si cel de la SEOmoz, care imi arata mai multe date. :)
Nu folosesc si nu ma incred in nici unu din ele. :)
În loc de Google Toolbar, pentru PR, Alexa rank și încă câteva opțiuni folosesc SearchStatus. ( SearchStatus | Firefox SEO Toolbar Extension )
Folosesc Chrome SEO ( https://chrome.google.com/extensions...gpdceadpfaoclj ). Si uneori mai verific informatiile prezentate si cu o serie de tooluri.
'am folosit' ..
Il am instalat, dar de un an folosesc alt toolbar care imi ofera mai multe informatii SeoQuake - seo toolbar, plugin, seo extension for Mozilla Firefox in chrome
Eu il folosesc mai mult pentru casuta de search si PR.
Nu folosesc, pentru ca nu ma intereseaza PR si vreau sa tin browserul cat mai minimalist.
Pe toate mentionate, cu exceptia minunii pt chrome de care aud acum, fiind fan firefox.
Eu am votat da, dar ma gandesc sa renunt la el. Imi ajunge SearchStatus, iar pentru cautare (ceea ce folosesc cel mai mult acum la el pot gasi alte solutii). Ar fi si poate un mic inconvenient la google in a sti chiar TOT ce fac in browserul meu (banuiesc ca fara el ar primi date mai putine, de unde si le-o mai lua ei).
Foloseam dar am preferat sa schimb si sa folosesc Webrank si Seobook.com Toolbar, pentru informatiile care mi le ofera legate de pagini indexate, linkuri, etc.
Nici macar nu l-am incercat, am nevoie de spatiu in fereasta browserului. Dar folosesc SeoQuake, are ceva in plus google toolbar?
am folosit cândva :D
da il folosesc, mai mult pentru google translator si PR . In rest mie mi se par inutile celelalte butoane afisate in toolbar
Am folosit google toolbar, dar in ultima vreme l-am scos...
Eu unul folosesc SEO for Chrome si sunt multumit.
Eu unul folosesc extensia pentru chrome: seoquake..arata cam tot ce trebuie aratat despre un website:)
Eu nu-l folosesc pe cel de la google, ci pe cel de la yahoo :)) , iar pt. PR folosesc un add-on ... :D
Nu sunt amator de toolbar-uri in schimb folosesc extensia "PageRank status" pentru Chrome :)
Nu folosesc niciun toolbar fiindcă nu vreau să pierd din spațiul pentru vizionarea paginilor web.
Nu prea.
am folosit toolbaru de la google acum nu mai folosesc
L-am folosit, insa acum nu il mai folosesc.