Ce parere aveti despre existenta prepozitiei de in interiorul keywordurilor numelor de domeniu ?
Ce preferati AgentieDeTurism.tld , HaineDeDama.tld MasiniDeSpalat.tld sau AgentieTurism.tld , HaineDama.tld MasiniSpalat.tld ?
Binevenita , reflecta normalitatea vorbirii/scrierii curente
Inutila , ingreuneaza citirea/scrierea numelui
Ce parere aveti despre existenta prepozitiei de in interiorul keywordurilor numelor de domeniu ?
Ce preferati AgentieDeTurism.tld , HaineDeDama.tld MasiniDeSpalat.tld sau AgentieTurism.tld , HaineDama.tld MasiniSpalat.tld ?
Eu as alege in functie de cum suna. De exemplu la agentie de turism mi se pare ca merg ambele variante, dar mi se pare ca suna foarte ciudat MasiniSpalat. Si HaineDama parca suna ok.
As mai putea adauga si opozitia LocuriDemunca.tld si LocuriMunca.tld .
Exista anumite particularitati de la caz la caz , insa opozitia e aceeasi ,toate cele cu de reflecta normalitatea scrierii dar o ingreuneaza in timp ce fara de e mai usor de scris , iar mesajul poate fi inteles ; asadar normalitate sau usurinta ?
Amandoua , 301 redirect, astfel vei indeplini ambele conditii, plus ca iti protejezi site-ul impotriva unui concurent pe aceeasi nisa care se poate baza pe misspelling de la site-ul tau.
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Absolut de acord cu tine . Daca domeniul este unul bun asa trebuie facut . Nu am pus in sondaj aceasta varianta de raspuns tocmai pentru a determina o alegere intre cele doua variante .
Intrebarea , altfel pusa , e daca ambele variante ( cu sau fara de ) sunt la fel de bune ?
eu am votat inutila. se stie ca google nu prea tine cont de prepozitii.
de exemplu daca ar fi si locurimunca.tld si locuridemunca.tld libere as alege prima varianta fara discutie.
Toate drumurile duc la Targoviste
Nu sunt de acord. De fapt sa incep cu inceputul: La intrebare nu am un raspuns standard, si la fel ca Alex as alege in functie de cum suna domeniul mai bine. Si in unele cazuri suna al naibii de urat fara acel "de".
Uite, in cazul locuridemunca iti intra o gramada de oameni care nu sunt familiarizati cu internetul (oameni care nu au un loc de munca sau au ramas someri si incearca sa isi caute un loc de munca). La vizitele typo, zi-mi cati o sa scrie locurimunca si cati or sa caute locuridemunca? La fel si pe "word of mouth".
Apoi, pentru hainedama vs hainededama, as alege prima varianta.
Sa analizam un pic cazul "locuri de munca" vs "locuri munca"
I) cautari exacte : 110.000 vs. 2400
II) rezultate la cautari exacte in Google: 10.200.000 vs. 96.3000
III) trend cautari exacte 2004-2010 :crescator vs. descrescator
Rezulta de aici ca :
1. Obiceiurile de cautare ale utilizatorilor se pot schimba esential in 6 ani
2. Utilizatorii incep sa caute mai mult cu de ( observabil si in tendintele din ultimii 2 ani de la "agentie de turism" vs " agentie turism " )
3. Se constata o diferenta intre cautari si rezultatele din Google ( desi sunt mai multe cautari sunt mai putine rezultate ) , o posibila explicatie fiind inclinarea webmasterilor catre varianta telegrafica ( "locuri munca") . Spun asta deoarece foarte multi webmasteri , din diverse motive , au evitat si poate evita inca prepozitia de in numele de domenii
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)