Colaborare proiect Wordpress din UK, buget 2000 euro
O echipa din UK, printre care si o romanca, se ocupa de un poriect online care este sustinut de platforma Wordpress. Au un buget de 2000 de euro si vor sa schimbe tema wordpress si sa-i dea un refresh la site. :cool:
Cei care vor sa aplice trebuie sa trimita un email in engleza, unde sa scrie despre experienta lor cu platforma wordpress si sa puneti o suma pentru care a-ti colabora in acest proiect.
Cerintele echipei din UK sunt urmatoarele: "We're making some changes to the our website - it desperately needs a refresh and reorganisation. We've planned what we want quite well and we have an idea of the templates we want. We have some technical ability and we're looking to get some bids going from people who can support us with implementing a new (wordpress) template."
Bineinteles ca daca voi doriti sa-i cereti 2000 euro, nu cred ca o sa va accepte, dar este adevarat... depinde si de portofoliul dumneavoastra. Caut cateva persoane/echipe serioase care vor sa preia acest proiect in schimbul unui comision de 50% pe care-l va ceda mie, cat si persoanei care mi-a dat pontul. Eu primesc undeva la 20%
Daca sunt persoane interesate, rog sa-mi trimita mesaj privat cu un email exact cum l-ar trimite acestei echipe care cauta pe cineva sa-i ajute cu modificarile la site.
Trebuie sa puteti oferi factura, chiar daca poate nu va fi necesar.