Daca mai ai nevoie de fani facebook reali, pretul meu este de 9euro/1000 likeuri. Pt cantitate mare se negociaza.
Versiune printabilă
Daca mai ai nevoie de fani facebook reali, pretul meu este de 9euro/1000 likeuri. Pt cantitate mare se negociaza.
Fanii reali ii gasesti in campanii facebook ,cei care iti vand fani aduc metode gen clickjack detin site-uri de filme online etc.
Si te trezesti ca ai 4000 sau chiar 5000 de like-uri si nu primesti nici un like la o poza sau postare .
Eu am facut experiment am adus like-uri cu clickjack vreo 4000 de like-uri si daca primesc 5 like-uri la o poza...
Sfat. Ai o pagina de facebook?
Simplu alege o poza un articol si il promovez maxim 100 de ron.
Postezi intre ora 7 > 10 dimineata, o poza ceva indiferent...
Postezi iar intre 12 si 14 la fel si seara dupa ora 19 pana la 23
Cat dai 10 euro pe 1000 de fani ii bagi in campanie..
Nu promovezi pagina ,promovezi un articol o poza etc... Un citat... un pic adobe..
Succes
P.s. Iti pot da exemplu ,daca imi trimiti mesaj.
Poti spune si nisa si perioada cand ai facut asta? Mie nu prea mi-a mers cu FB Ads nici macar pentru nisa divertisment avand drept singur target locatia [=Romania].
A fost mult mai ieftin sa cumpar direct de la "baietii" care se ocupa de asa ceva prin niste metode mai putin ortodoxe. Si nici macar catolice. :D
Esti tare daca ai reusit asta. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Alea de la baieti sunt cam degeaba, sincer sa fiu. La un moment dat mai si primeam mesaje cum ca as fi organizat concursuri fake cu ceasuri sau masini...
In schimb, cu ads-uri am scos la una dintre campanii cam asa:
1.652 Aprecieri de pagină = 177,72 lei
Binisor, zic eu. Targetati si tot ce trebuie.
Salut,
Dealungul timpului am detinut/vandut/creat cele mai mari pagini de facebook din Romania si cele mai mari grupuri.
Din experienta mea este relativ simplu:
Diferenta dintre like cumparate prin sistemul facebook ads si luat din x surse este o diferenta de aproximativ 80% cu privire la reach si calitate.
Exemple:
Societate 1: Xbody - Aveam posibilitatea sa targetez per orase datorita scriptului ... ajunsesem la 20.000 like din zona cluj , abonament la xbody 2 , Campanie platita pe facebook aproximativ 900 lei , 8000 like - abonamente - 73 - cifra de afaceri aproximativ 36.000 RON
Divertisment: Inclusiv pentru website-urile de filme online nu mai ofera randament
Pana in anul 2013 luna decembrie o pagina de facebook cu aproxiimativ 100.000 like genera un trafic aproximativ de 30.000 unici pe zi lejer , doar din poze funny etc..
Anul 2017 dintr-o pagina de 100.000 like genereaza un trafic de aproximativ 4000 unici per zi si cu foarte mare bataie de cap.
ERA like facebook , succes si reusita din sistemele de la baietii NU MAI ESTE RENTABILA , doar pentru brand sau numarul lor , oricine spune ca sunt ok .. l-as ruga sa nu se impiedice de prag cand spune asta.
In trecut era relativ simplu: Un site de filme online cu 10-20.000 unici pe zi , plateai o reclama de 1000 de ron pe luna pentru banner cu clickjacking like a box ( acela in spate la x ) strangeai aproximativ 70-100-120.000 like de facebook pentru o singura pagina in 30 de zile ii converteai in $ in trafic si reclame CPM ( Simplu nu ? )
Addmefast apartine unu-i membru seopedia sa stiti de la mine , bravo lui a fost mai rapid decat mine ( inca am tendinta sa cred ca mi-a furat ideea hahahaha - bravo lui , jos palaria )
Eu am decis in urma cu ceva timp sa imi vand paginile de facebook si am facut bine , la preturi rezonabile , este penibil sa platesti 10 euro pentru 1000 de like ... nu este prost acela ce va cere ci acela ce va da , sunt inutili din multe puncte de vedere.
Din paginile ce am vandut sunt:
https://www.facebook.com/RaziRomaneste.org/?fref=ts
https://www.facebook.com/Imi-place-v...2489113128648/
Exemplu si lista poate continua pana la aproximativ 196 de pagini + 248 grupuri facebook.
Unele le mai am altele nu.
( Daca nu ma inseala memoria (deobicei nu ma inseala ) sunt utilizatori pe aici ce au primit de la mine gratuit pagini de facebook de 20-30-40k )
Mama mama mama... Intru si eu dupa atata timp aici si gasesc zeci de postari.
In primul rand va multumesc tuturor pentru feedback si pentru informatiile de rigoare.
Ideea este ca nisa pe care am nevoie este ceva mai neortodoxa. Evident, pe o nisa gen muzica, filme, junimea sau mai stiu eu ce, conversiile obtinute de voi sunt mai mult decat posibile, insa nu este ce cautam eu.
Campania de facebook ads oricum va rula. Eu vreau ceva mai mult de top-up sa zic asa.
Cine are astel de oferte, un mail la george.ginghina@createvertising.ro nu ar strica.
Mersi!