-
Contact Form PHP
Va salut, am o tema anapoda (este cumparata) si nu imi pot implementa un contact form (asta nu stiu de ce), ideea este ca m-am apucat sa editez fisierul cu ''functii.php''.Fisierul continea partea cu nume, e-mail, mesaj, iar pe langa acestea eu i-am mai adaugat telefon si ''pachet'', mentionez ca nu sunt cunoscator al limbajului repesctiv, l-am facut pe ''bajbaite''.El in pagina este bine aranjat, numai ca aceste 2 coloane pe care le-am adaugat nu imi vin si ele pe mail, pentru ca normal mai sunt niste chestii de cod, pe care nu il cunosc.Daca exista cineva care cunoaste limbajul de programare si ma poate ajuta sa-i fac acest lucru, respectiv sa vina si cele 2 noi adaugate pe e-mail.Se face contra cost, astept mesaj de la cineva care se pricepe.Multumesc
-
De ce te chinui sa-l faci in php? Sunt o multime de pluginuri gratuite cu care implementezi un formular de contact destul de bun. ex. https://ro.wordpress.org/plugins/contact-form-7/
-
Pui contact form 7 si ai rezolvat problema, cum spune si colegul mai sus.
-
Eu l-am facut foarte frumos si elegant folosind ninja form :) ...
-
Am uitat sa va specific, contact form ul nu l-a luat..am incercat cu 3 plugin uri de contact form..degeaba.Am rezolvat problema, editand din cod, a fost complicat, m a ajutat cineva.Multumesc!
-
Imposibil.
Spre exemplu, la contact form 7 introduci codul intr-o pagina iar acea pagina o pui in meniu sau unde altundeva vrei. E imposibil sa nu functioneze.
Editarea codului nu e o solutie de termen lung, la fiecare update va trebui sa refaci modificarea.