-
phpbb sau smf
A lucrat cineva cu scripturile pentru forum amintite mai sus? as vrea sa fac si eu un forum si vroiam sa aflu ceva date concrete de la utilizatorii scripturilor.
Pe de o parte din punct de vedere admin (usurinta administrare) dar si pentru useri.
Multumesc in avans.
-
Am folosit phpbb si mi s-a parut ok pt. ca gasesti foarte multe MOD-uri pe net, poti sa-l faci chiar si SEO friendly.
-
phpbb3 si phpbb-seo merg ok. Il gasesti cu seo mod gata integrat pe site-ul phpbb-seo. Vezi aici: http://www.phpbb-seo.com/boards/phpb...od-vt1549.html
-
si eu tot phpbb-seo recomand, pe mine unul ma satisface pe cat posibil ;)
-
Le-am incercat pe ambele, si cel mai simpatic mi se pare ... niciunul. Adica incearca MyBB www.mybboard.net.
-
Mie imi place mai mult SMF decat PHPbb, dar prefer vBulletin :)
-
Cred ca o sa incerc phpbb-seo sa vad cum merge, as prefera si eu vB da nu prea am bani pentru inceput.
-
phpbbseo recomand. Super chestie. Totuşi, n-am folosit niciodată SMF ca să spun dacă-i mai bun.
-
Acum vin cu o intrebare de incepator in ale forumurilor, am apucat sa instalez phpbb apoi am downloadat phpBB3-SEO-Premod_V_3-0-3; am crezut ca in pachet e decat un mod care trebuie rescris dar vad ca sunt 2 foldere: root si contrib.
Ce ar trebui sa fac, cum se instaleaza phpbbseo?
Multumesc in avans.
-
Iti recomand MyBB , versiunea cea noua este extraordinara , are o multime de pluginuri pe care le instalezi doar prin copiere si activare ( fara editare template-uri etc... ) , are plugin SEO destul de bun , template-uri profesionale ( gen vB ) si e FREE !