Citat:
Premierul Tăriceanu a avut ieri mari emoţii privind mandatul său de parlamentar de Ilfov, pe care l-a obţinut în cele din urmă datorită scorului bun al PDL în judeţ.
BEJ Ilfov l-a anunţat, oficial drept deputat, în jurul orei 19.00, în urma redistribuirii mandatelor. Paradoxal, Tăriceanu era încurcat de un coleg de partid, Hubert Ştefan Thuma, care a obţinut cu 18 voturi mai mult în alt colegiu.
:clap:
Citat:
Blaga: „Dacă scăpăm de Călin, dau de băut“
Citat:
Luminiţa Anghel: „N-am putut să cumpăr voturi“
Citat:
În ciuda votului uninominal, foarte mulţi dintre politicienii aflaţi pe lista candidaţilor incompatibili cu funcţia de parlamentar au intrat direct în forul legislativ, obţinând peste 50% dintre voturile alegătorilor...
Citat:
Cum nici PSD, nici PDL nu s-au detaşat clar, Băsescu redevine un jucător important în numirea premierului.
Citat:
Nu mai puţin de 348 de plângeri referitoare la fraude şi şpăgi electorale şi doar 62 de dosare penale deschise „in rem“ - adică, anchetatorii cercetează fapte, nu şi persoane.
Citat:
Mii de persoane care trăiesc în judeţul Alba nu îşi vor putea exercita dreptul la vot din cauză că nu au domiciliul aici, chiar dacă au viză de flotant. La nivel naţional, potrivit unei estimări făcute de Institutul pentru Politici Publice (IPP), cel puţin 10% din 18 milioane de români cu drept de vot nu vor putea vota
Doar cateva motive pentru care am ales sa NU imi exercit "dreptul de vot" - deja e cliseu vorba asta...
Mai vreti?
V-ati linistit?
Aveti asteptari de la "alesi"? :)) :clap: :))
Imi permit sa ma felicit pentru alegerea facuta... Cred ca putem inchide subiectul, nu credeti?