Ce facem acuma, ne laudam care cat castigam? Nu cred ca e cazul sau momentul. Pe forumul asta sunt cativa oameni cu care nu cred ca vrei sa iti compari contul sau castigurile lunare, deci eu zic ca ar fi ok sa ne oprim aici Zoso.
Ce facem acuma, ne laudam care cat castigam? Nu cred ca e cazul sau momentul. Pe forumul asta sunt cativa oameni cu care nu cred ca vrei sa iti compari contul sau castigurile lunare, deci eu zic ca ar fi ok sa ne oprim aici Zoso.
nope, nu ne laudam. incercam sa facem o paralela, poate pe viitor avem mai putini neincrezatori.
@zoso: Adevarul este ca nu ma intereseaza cat castigi, nu te citesc pentru suma de bani pe care o incasezi![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Raspuns: Iata cati cred: 1000 - multi, 2000 - destui, 3000 - de ajuns. Deci pt fiecare suma cel putin un om.
Intrebare: Ce legatura are Zoso.ro cu Monde.info?
Asta e valabil si daca ai mai avea inca un site. Nu e o lege ca daca ai reusit pe nisa ta o sa reusesti si pe alta nisa.
Zoso, din pacate cine a cumparat/vandut site-uri stie ca e o practica uzuala sa faci un PR stunt de genul asta sa ii cresti valoarea. De aici si neincrederea generala.
Sa nu credeti ca n-as vrea sa castig cat castiga si Zosoimi curge saliva... dar de data asta chiar nu ma intereseaza. Cat legat de monden.info: dnscoop zice ca pagina valoreaza aproape 70.000 USD...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Nu stiu ce ai vrut tu sa zici cu statisticile alea Zoso,da traficul tau pe site este in jur la 20k unici pe zi.Tu vinzi spatiu pub prin banerele alea de 125x125.
Faci 1000 euro pe luna insa blogul tau daca l-ai vinde nu ar valora prea mult.
Monden.info nu este un site cu content generat dinamic ,eu zic ca daca a dat cineva pretu ala pe el ,chiar nu are idee care e valoarea lui.
Cu atatia bani ar face altul de la 0 cu de 10 ori mai mult trafic in maxim 8-9 luni.
Suma reală cică ar fi la mijloc(patruzeci).
A luat-o pe aratura thread-ul![]()
Deadworld, nu spun ca valoarea a fost atata, nu am idee ce s-a cumparat si cu cat. Dar gandeste-te in termeni de business. Cand cumperi o afacere, poate infrastructura nu e spectaculoasa sau foarte scumpa, dar cumperi si o echipa de oameni, cumperi relatii, cumperi brand-ul, chestii pe care monden info le are.
Pana la urma, PR stunt sau nu, e o miscare reusita, bravo lor. Eu ma opresc aici, pentru ca riscam sa parem niste carcotasi fara alta treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)