Mi-a venit masinaaaaaaaaaaaaa :D:D
Poze la sediu tester: http://flickr.com/photos/alienz/sets/72157607850760441/
M-a uscat de bani cursu euro/ron... dar macar am masina :p
2008 Mazda3 1.6i Sedan Active Limited, Stormy Blue
Versiune printabilă
Mi-a venit masinaaaaaaaaaaaaa :D:D
Poze la sediu tester: http://flickr.com/photos/alienz/sets/72157607850760441/
M-a uscat de bani cursu euro/ron... dar macar am masina :p
2008 Mazda3 1.6i Sedan Active Limited, Stormy Blue
S-o stapanesti sanatos! Pe cand inmatricularea?
Eh, s-o iau vineri de la sediu si vad cand si cum. Oricum numerele rosii le iau cand o ridic.
Recomandati vreo firma de asigurari?
sute de mii de km fara avarii.
Wow, superba :) Sa te poarte sanatos si sa nu-i dezvirginezi paint job-ul prea curand.
Nice :) s-o folosesti cu placere
Generali Asigurari, mi se par super ok. Daca-ti faci si casco si asigurarea obligatorie la ei ai asigurare si pe teritorul Europei, altfel trebuind sa scoti un alt ban din buzunar. In plus ai si remorcare gratuita in caz de. ....
Da, generali am auzit de la mai multa lume.. Totusi e o oferta frumusica la BCR, cu vreo 150 euro mai ieftin
Vezi ce-ti pot oferi in banii aia, cauta mai multe oferte si apoi alege. Nu te arunca doar pt ca este cu 100 EUR mai putin su stiu eu ce altceva
Generali am si eu. Ai casco pe extern moca, eu credeam ca asa e la toti :D
Sa iti traiasca, daca este in leasing iti impune furnizorul firma de asigurari, tu nu ai putere de decizie, daca nu conteaza suma care o platesti asa mult recomand Alianz- Tiriac foarte seriosi, daca vrei daor RCA parca omnisig aveau cel mai ieftin
Si ati avut "ocazii" sa folositi polita de la Generali? Daca da, cum s-au comportat? Si folositi un broker sau nu?
Ardaf - singura firma fara franciza. celelalte iti impun o franciza de la 100 la 300 euro la fiecare dauna.
Faina, preferam mazda 6, dar si 3 imi place.
Sfat: Cumpara-ti loc de parcare daca vrei sa-ti pastrezi vopseaua pe masina... sau sa nu-ti mai gasesti stergatoarele... sau... in cel mai fericit caz sa ti se lase un bilet cum ca ai luat locul altcuiva. Poate sa confirme si crash :)
Heh, un 6 mi-ar fi placut si mie.. dar deja is bani prea multi :)
Frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos :)
S-o stapanesti sanatos !
Eu am avut pana saptamana trecuta casco la Tiriac . Am auzit ca sunt prompti si ca nu iti fac probleme in caz de ceva .Nu am avut probleme asa ca nu am putut proba . Sunt totusi cam scumpi asa ca ma mai gandesc...
in loc de "3" trebuia sa fie "6". sa vezi aia cum merge :D
anyhow .. s-o conduci sanatos ;)
pentru casco eu iti recomand sa te duci la service-ul autorizat unde o sa faci revizii etc. si ii intrebi cu ce asigurator sunt in relatii mai bune si le dau banii rapid ... stiu oameni care au avut masinile in service cate 2-3 sapt. pentru ca inspectorii de la asigurari nu vroiau sa accepte factura celor de la service.
sa fii atent si la fransiza, daca depaseste 150 euro e cam naspa...
odiv: eu am fransiza de 60 euro la asirom
super masina. imi place fata mult de tot :) poate facem un Auto Show SEOpedia sa ne expunem toti "rablele" odata :))
din cate stiu eu nu au fost preluati, oricum daca ar fi asa va ramane independenta. 3 plusuri:
- valoare casco mai mica fata de generali, omniasig, allianz
- plata catre service-uri se face repede (nu vei avea probleme)
- daca iti faci si rca-ul la ei primesti asigurare internationala gratis (o reintregire pentru international poate sa ajunga si 500 de euro).
si ar mai fi si plata in 10 rate, dar asta o ofera toate firmele de asigurari.
p.s.: si iti spun toate astea si din calitate de proprietar service
sa o stapanesti sanatos si fara sa te folosesti de casco sau rca-ul vreunuia