daca mai zice altcineva in afara de domenii ca c.ro 50.000 euro e normal atunci am ajuns la limitele universului.
Versiune printabilă
daca mai zice altcineva in afara de domenii ca c.ro 50.000 euro e normal atunci am ajuns la limitele universului.
sunt brokeri retarzi..si eu am patit de multe ori cu domeniu gen articles-warehouse la 10k
cica are warehouse in el si e cautat..sa moara m**a
si parea serios omu..
Domenii, iti dau si explicatia pentru domeniile alea 2 (daca tu le-ai vandut si stii cine le-a cumparat probabil ca stii mai bine oricum :P).
Romania.net are "romania" care e un termen general, un one-word foarte specific si pe care se poate face un proiect serios. Una e sa vinzi "turcia.com" si alta "turkey.com" , la noi norocul a facut sa fie si varianta in romana si varianta in engleza scrisa la fel :P
Jocuri.net probabil ti l-a luat o retea de site-uri de jocuri care isi traduce site-ul in toate limbile sa aiba coverage mai mare. Eu n-as da 6,000 euro pe un domeniu ca ala, dar cine stie ce calcule si-au facut ei. Felicitari daca tu le-ai vandut!
nu, n-am nici o legatura cu romania.net- am incercat sa-l cumpar acum vreo 2 ani, insa proprietarul de atunci cerea 15k.
sumele pentru care s-au vandut astea 2 insa nu sunt exagerate- pt jocuri.net am mai avut oferte asemanatoare(chiar de la romani!), si nu l-as fi vandut nici acum daca n-as fi avut nevoie de bani.
in other news, turism.com s-a vandut pr 7250$- si asta e exagerat?:-)
desigur, cu banii astia luai un domeniu cu 8$, si investeai restul in marketing, SEO si dezvoltare, si poate rezultatele erau aceleasi.
insa cu un domeniu bun, lucrurile merg mult mai usor.
Nu te supara, da cu marketing si SEO de 10,000 de euro, iti fac din "fdsm3sxj1.com" un site cu exposure mai mare decat ar putea avea un simplu nume de domeniu. Nu inseamna domeniul nimic? FA-L sa insemne. Sau vreti sa ziceti ca "to google" era un verb inainte de 1997? :)Citat:
desigur, cu banii astia luai un domeniu cu 8$, si investeai restul in marketing, SEO si dezvoltare, si poate rezultatele erau aceleasi.
insa cu un domeniu bun, lucrurile merg mult mai usor