Diferenta sunt update-urile, care la randul lor pot face windowsu mai "safe" sau rapid. Eu am vista original si sunt foarte multumit de el.
Versiune printabilă
Diferenta sunt update-urile, care la randul lor pot face windowsu mai "safe" sau rapid. Eu am vista original si sunt foarte multumit de el.
Update-uri sunt si la piratat daca ai varianta Student Edition.
Deci diferente intre cele doua nu sunt (poate suport? desi ma indoiesc ca e valabil in ro).
Cred ca oricum au intrerupt (sau vor intrerupe in curand) suportul pentru XP, deci tot acolo esti :)
Nu se va intampla asta prea curand, poti citi aici.
eu am SP2 cu licenta pe laptop si cel piratat pe desktop. stii in ce stadiu am ajuns ? sa las balta desktopul si sa lucrez doar pe laptop. inainte chiar le aveam pe ambele deschise si lucram simultan. era chiar mai usor ..
pe laptop am windowsul de aproape un an instalat si ruleaza bine. pe desktop .. daca ma tinea o luna .. era bun
Nu are rost sa dai banii pe prostii !
Eu sunt pe Linux , cel mai bun Linux este asa cum se stie , Ubuntu Linux !
Daca ai activat Windowsul nu este nicio diferenta !
Eu am windows 7 Enterprise (este ca Ultimate cu exceptia absentei jocurilor windows) evident ca am licenta la el, inainte foloseam windows xp insa crapa mai intotdeauna chiar daca era genuine :twisted: un timp am stat si pe Vista Ultimate tot genuine - desi consuma resurse era stabil fata de xp.
era cam vechi thredul asta :), si a meritat investitia in licenta de win7 ? ( din cunostintele mele este destul de scumpa)