Sunt interesat daca exista pe forum vreun editor dmoz pt categoria mass-media/ziare-reviste .
Daca existi ,plz give me a sign:)
Versiune printabilă
Sunt interesat daca exista pe forum vreun editor dmoz pt categoria mass-media/ziare-reviste .
Daca existi ,plz give me a sign:)
O sa iti iei injuraturi :D Da, sunt editori, nu, nu iti vor raspunde (da un search, mai sunt topic-uri similare dar pe alte categorii).
Si ca sa il citez in avans pe Cristi Mezei:
"Seopedia nu e un loc unde sa vii sa tragi de urechi sau sa iti pui pile la editorii DMOZ, care nu sunt obligati sa adauge nici un site deoarece lucreaza gratis."
Asa, te-am scutit de un post Cristi :)
Pai inainte sa postez m-am uitat peste celelate threaduri cu dmoz,daca gaseam ceva trimiteam un pm:-??
Probabil as fi platit omul daca ar dori ,astfel incat sa nu fie o munca voluntariata.
Pt ce am eu nevoie nici 20 de dmozuri nu ar fi de ajuns insa vroiam sa aflu si niste intrebari din domeniul mass-media.
Pt mine 100 de backlinkuri de pe subdomenii sunt mai importante decat un link pe dmoz.... nu am niciun site pt el inca;))
pai daca chiar vrei asa ceva ai putea sa incerci sa devii tu editor pe respectiva categorie ;)
Cred ca niste raspunsuri.
mda.... niste raspunsuri....