Are dreptate Tudi. Insa ce faci cu site-urile in romana? N-ai unde sa le vinzi in alte parti. Sau poate mai gasesti dar e acelasi lucru aceeasi mentalitate. Pe cele in engleza preferi sa nu le vinzi aici oricum.
Versiune printabilă
Are dreptate Tudi. Insa ce faci cu site-urile in romana? N-ai unde sa le vinzi in alte parti. Sau poate mai gasesti dar e acelasi lucru aceeasi mentalitate. Pe cele in engleza preferi sa nu le vinzi aici oricum.
Cum am mai zis pe alt thread, am vazut mai multe site-uri in romana vandute pe sitepoint. Si propritarul de la bootyarcade.com cumpara acum vreo 2 luni trafic romanesc si site-uri in romana. Mai stii, poate ai noroc :D
Eh, nu sunt locuri unde iti poti vinde website-ul premium, insa sunt oameni pentru asa ceva. Ce mai trebuie in Romania este un adevarat spot de marketing relatat doar la vanzari/cumparari site-uri, dar unul care trebuie promovat 100% si cred ca este realizabil daca se strange o echipa capabila.
De 6 luni ma chinui sa lansez asa ceva pentru SeoPedia.
Pacat ca m-au lasat balta 3 programatori. Si cu banii luati si .... in .... .
@cristian : nu era un plugin de licitatii ? sau la ce te referi ?
pana una alta , romanu nu e obisnuit sa cumpere ceva de la alcineva , ci prefera sa isi faca cu mana lui ... sau cel putin asa sunt eu :D
Marketplace suna foarte bine dupa parerea mea. Cred ca TOATA lumea de aici de pe forum stie ce inseamna deci nu vad de ce ar trebui romanizata. Pruteanu a murit de ceva timp si si-a luat si legea cu el.
In final... ar trebui sa se dea infractiuni pentru posturile care nu sunt la subiect in zona de Marketplace. Omul isi vinde un site la care a muncit ceva timp ... daca esti interesat, postezi. Daca nu esti interesat si faci comentarii aiurea, infractiune. si asa se calmeaza lumea.
Nu remarci faptul ca si infractiunile, reputatiile se dau numa daca ii ceva negativ? Ca pozitiv rar primesti cate una..
Pozitiv primeşti cānd scoţi ceva bun pe gură.
Pānă una alta susţin să se numească īn continuare Market Place, īn schimb propun implementarea iTrader (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=102965 ).