Avem entuziasti ai acestui sport pe forum ?
Iata o mica descriere, si un video cu un eveniment foarte mare, international.
Eu sunt fan. Poate vorbim intre noi si organizam o intalnire.
Versiune printabilă
Avem entuziasti ai acestui sport pe forum ?
Iata o mica descriere, si un video cu un eveniment foarte mare, international.
Eu sunt fan. Poate vorbim intre noi si organizam o intalnire.
Acum aud prima data de acest sport.
si eu tot acum am auzit.
Crisi ai practicat?:-?
Am fost. E bestial.
Ar fi super o intalnire. N-am avut ocazia sa joc pana acum, doar paintball. Din cate am inteles armele sunt replici fidele ale modelelor reale si au o acuratete foarte mare.
aaahh... Ce fel de urme lasa bilele? :D
Am avut contact cu asa ceva la un eveniment.. Insa nu am jucat. Avea un tip un riffle exact ca cel din poza de mai sus... E super... Nu ar fi rea ideea de a ne aduna pentru un mic macel... :)
Jesus Christ :))...
da, nu ar fi rea o intalnire.:twisted:
Eu bine o sa lansez un magazin de Airsoft, cum nu a vazut Europa de Est.
Va tin la curent, si cand vin armele, facem un pac pac in Bucuresti, impreuna cu o conferinta SeoPedia.
Exista pe undeva teren special amenajate pt. asa ceva? Sau putem sa ne impuscam linistiti prin metrou/tramvai etc :)
Cred ca da, dar sa fie din plastic :happy:
Unde e vorba de haos hop si eu. Daca ai echipament de protectie performant atunci merita. Eu am jucat de cateva ori cu improvizatii si e cam dureros :)
Daca gasesti un AWP sa-mi iei si mie.. sa pun in practica anii de counter strike si tir.
paintball am jucat dar de sportul asta nu am auzit :)
Pana la urma exista cineva care a jucat macar odata acest sport ? :)
Da , am mai jucat eu :)
Si joc in fiecare duminica, atata timp cat nu sunt NEVOIT sa plec din Bucuresti.
Prin "nevoit" inteleg nunti, inmormantari si spitalizari proprii. Din ianuarie pana acum am avut doar 3 nunti :D , so am ceva meciuri la activ.
Am fost si la ultimul event national ( 25-27 Iulie ) organizat la Braila .
So ... oricand aveti chef . La nevoie pot imprumuta o arma si 2 pistoale .
Cheers :)
Vezi ca primul post trebuia sa fie in alta parte :D
Pana la urma ce se mai aude cu magazinul acela?
M-ar interesa si pe mine daca stiti cumva o locatie aproape de Buc. unde se pot inchiria arme etc.
nu e www.airshop.ro lansat de curand ?
Cat costa ca sa te joci ?
Presupun ca este un joc doar pentru cei bogati !
Ma bucur ca ai lansat magazinul , eu l-am vizitat inca de la inceput !
Din cate am vazut eu pe forumuri preturile (pt. inchiriere) ar varia intre 25-50 ron pt o ora de joc, daca vrei mai multa munitie platesti mai mult.
Am tot cautat pe net si tot nu am gasit pe cineva care sa inchirieze echipament+teren in Bucuresti/langa Bucuresti :(