:blink:
"It wasn't me!"
Versiune printabilă
:blink:
"It wasn't me!"
Salut.
Chiar nu aveti idee care este...ideea? N-as vrea sa ma pun rau cu el. :)
Am instalate niste extensii pt. Firefox...(Seo Links, Web Developer) care te mai scutesc nitel de niste clickuri in plus si multe ferestre, daca te intereseaza ceva.
Pot astea sa aiba legatura?
Pai ai mai incercat? Tot iti da eroare?
Google mai are si 'glume' dinastea in "program" uneori.
:unsure:
Mie nu mi s-a parut o gluma buna! :lol:Citat:
Postat în original de Krumel @ Dec 14 2005, 06:55 PM) [post=7907
Si nu l-as mai testa prea mult, poate face ceva pe IP-ul meu o perioada...
Problema asta a fost ieri; mi-a dat mesajul de multe ori si in continuu; intre timp am dat "disable" la chestiile
de care ziceam (habar nu am ce poate sa fie altceva...); acum e ok.
Credeam ca poate aveti idee, intamp]
Pai ai mai incercat? Tot iti da eroare?
Google mai are si 'glume' dinastea in "program" uneori.
:unsure:
[/QUOTE]
Mie nu mi s-a parut o gluma buna! :lol:
Si nu l-as mai testa prea mult, poate face ceva pe IP-ul meu o perioada...
Problema asta a fost ieri; mi-a dat mesajul de multe ori si in continuu; intre timp am dat "disable" la chestiile
de care ziceam (habar nu am ce poate sa fie altceva...); acum e ok.
Credeam ca poate aveti idee, intamplat cuiva, etc...
Multumesc.
Ai cumva fasterfox?Citat:
Postat în original de too_night @ Dec 14 2005, 09:09 PM) [post=7909
Nu. Ce e ..."aia" ? :)Citat:
Postat în original de ITE @ Dec 14 2005, 08:24 PM) [post=7916
Un fel de Firefox TDI ?
p.s. cautat: "Performance and network tweaks for Firefox"? N-a]
Ai cumva fasterfox?
[/QUOTE]
Nu. Ce e ..."aia" ? :)
Un fel de Firefox TDI ?
p.s. cautat: "Performance and network tweaks for Firefox"? N-am. Face "scandal" si la asta?
Sunt restrictii impuse de Google cu "ocazia" Santy. In ultimele zile au fost luate la puricat clase intregi de IP-uri din Romania. Mi s-a intamplat si mie intr-o seara dar a disparut filtrul destul de repede. Este inca in efect pentru anumite string-uri, indiferent de IP. Cauta "powered by phpbb" si da pe pagina 2.
Fasterfox este o extensie pentru firefox care tweak-areste conexiunile si downloadeaza pagini in fundal. Un fel de accelerator integrat. Unele site-uri (www.dnsstuff.com) au inceput sa baneze vizitatorii care a]Citat:
Postat în original de too_night @ Dec 14 2005, 11:01 PM) [post=7919
Nu. Ce e ..."aia" ? :)
Un fel de Firefox TDI ?
p.s. cautat: "Performance and network tweaks for Firefox"? N-am. Face "scandal" si la asta?
[/QUOTE]
Fasterfox este o extensie pentru firefox care tweak-areste conexiunile si downloadeaza pagini in fundal. Un fel de accelerator integrat. Unele site-uri (www.dnsstuff.com) au inceput sa baneze vizitatorii care au instalata aceasta extensie.
am vazut :)Citat:
Cauta "powered by phpbb" si da pe pagina 2.
Asa ceva sunt si cele de care ziceam eu; probabil ca din cauza lor s-a intamplat; disable, si asta e...Citat:
Fasterfox este o extensie pentru firefox care///
Dar...care este ideea suparatoare? Traficul generat? Prea multa cerere de informatii? Le mananca din banda?
am patit-o si eu. cred ca filtreaza cautarile care contin phpbb si vin din romania. hackerii nostri abia asteapta sa mai sparga un forum. :ph34r: