am eu impresia sau merg incet dar sigur spre faliment?
Versiune printabilă
am eu impresia sau merg incet dar sigur spre faliment?
Eu zic ca neogen mai are pana la faliment. Chiar daca au luat-o ceva in jos eu zic ca inca o mai duc... :))
orice proiect baza pe alte situri odata si odata o sa lesine.
nu mi-a placut neogen de cand am dat de el.
totusi ce e neogen, ioportal, hi5, adsense, jobs, youtube,? nicdata nu am inteles.
Pe alexa nu te poti baza la site-urile romanesti, marea majoritatea a romanilor nu folosesc alexa. Pe langa asta in urma cu cateva luni neogen a inceput sa separe serviciile, pe domenii separate, vezi neobizz.ro
neobizz o sa cam stearga pe jos cu cei din nisa din anunturi.
Deja si-au structurat situl pe judete.Avand in vedere ca le vine trafic imens din neogen, nu o sa dureze mult pana cand neobizz va fi cel mai utilizat din bransa.
Nu se duc la faliment, insa acum unele siteuri s-au "despartit" de neogen.
Daca inainte era noi2.neogen.ro sau bestjobs.neogen.ro acum au revenit la noi2.ro si bestjobs.ro
Am experimentat cu compete.com referitor la neogen.
Rezultat in atasament
eu zic sa nu le duceti grija lui Fusu&comp.
Lasa sa mai si scada pentru ca au luat o decizie naucitoare si aducatoare de profituri , mai exact au crescut suma de la care platesc de la 10 la 30 euro !
:)) :)) :))Citat:
neogen, -ă s.n., adj. (geol.) 1 s.n. A doua perioadă a neozoicului, caracterizată prin existenţa unor specii de plante şi de animale din paleogen, precum şi a altora, care trăiesc şi astăzi. 2 adj. Care aparţine neogenului, specific neogenului; care se referă la această perioadă. 3 s.n. Serie de straturi geologice din neogen. sil. ne-o-. pl. -i, -e.
singurul lucru bun adus de neogen e bestjobs. in rest totul mi se pare ineficient, fara rezultat, finalitate.
Best jobs nu mai e ce a fost si pentru ca romanii si-au dat seama ca sunt numai anunturi naspa in el !
Si ejobs e tot la fel !