-
Intrebare
Dintr-o pura intamplare ajung aici: urbansiasociatii.ro/despre.html !!!
Toate bune si frumoase, ma uit pe la poze... zic MAMA, super companie frate, uite ce birouri au... uite ce dezvoltati sunt, am vazut ce birou au in USA... vai de mine! Stateam si ma gandeam: de ce au facut atata circ pentru nu stiu ce acuzatie care li-se mai aducea pe aici... ca doar, la banii lor, plateau o amenda si gata.
Buuun, merg eu ince incet, in jos pe pagina :) Craiovean fiind... cand ajung la Sediul societatii din Craiova, ce vad? FOTOGRAFIA UNIVERSITATII DIN CRAIOVA !!!
BAI FRATE, am fost pe jos!!! cum sa zici ma mancatias ca ai sediul in Universitate ?:) Nu imi vine sa cred! oamenii astia is chiar imbecili, JUR! E in regula, e adresa sediului acolo, dar pune frate poza sediului, nu poza Universitatii :)
Am stat si m-am gandit, zic... poate au pus cate o poza reprezentativa din fiecare oras... dar la Cluj, observati ca este chiar sediul lor, ca vad ca au un banner acolo :)
Am ramas prost si cu o portie buna de ras.. acuma si intrebarea:
Prima poza? e chiar sediul lor din Usa, sau vreo alta universitate?:)
Cei care sunteti din celelalte orase, si recunoasteti cladirile... ce ziceti, acolo au ei sediul ?:)
-
Pozele sunt puse aiurea.
In iasi este pusa poza palatului.
E PALAT, nu e bloc ala!
Cel mai apropiat bloc se afla la minim 100-150 m distanta.
La ce site au, nu au ei bani de birouri in cladirile alea!
-
Da-i edit si scoate link-ul catre ei, lasa doar "urbansiasociatii.ro/despre.html"
-
Sa inteleg ca la Bucuresti aeroportul Otopeni e a lor? :D Tare firma :D
Singura poza care pare reala este cea din Cluj :D
-
Dragut sediul si in constanta :))
Super tari astia, nici la cluj si otopeni nu stau rau.
-
web 2.0 curat :))
Forte interesante cladirile lor de birouri, nici macar Google nu are asa birouri faine :))
-
Avea un cunoscut mai in varsta o vorba: "Multi vad, putini cunosc". Se aplica perfect aici!
-
In caz ca isi fac sediu si in Italia, le recomand sa foloseasca poza de mai jos :))
http://i25.tinypic.com/2eun0he.jpg
-
Cred ca au pus pozele ca simbolizeaza ceva pentru orasul in care "au" cate un sediu .
Apropo , am dat peste sediul lor din India .
http://z.about.com/d/architecture/1/..._Mahal-lge.jpg
-
Iulian cred ca ar trebui sa o lasi mai usor cu posturile, cam bate la ochi, unde te grabesti asa ? :))
-
cel mai atre e "biroul" din Spania. e ultimul din lista ... sa ma prapadesc de ras, nu alta =))